В Одесі тепер можна купити пільгові проїзні квитки через QR-код

В Одесі тепер можна придбати пільгові проїзні квитки через QR-код.

В Одесі тепер можна придбати пільгові проїзні квитки через QR-код. Фото: t.me/PrivatBank_insider

Транспорт та інфраструктура
01 листопада 2023 14:51

З сьогоднішнього дня, 1 листопада, "ПриватБанк" запустив в Одесі пільговий мобільний проїзний для школярів та студентів через QR-код у комунальному транспорті. Про це повідомляє прес-служба банку.

Як повідомив Олексій Цимбалюк, керівник Південного макрорегіонального управління ПриватБанку, такі проїзні квитки є дійсними протягом календарного місяця і придбати їх можна скануючи QR-код, розміщений у всіх видах міського транспорту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

льодово, одесити можуть сплатити разовий квиток або вибрати придбання пільгового проїзного навіть під час поїздки, скориставшись Приват24 та власним смартфоном. Пільгові проїзні дійсні лише за умови пред'явлення студентського чи учнівського квитка.

При скануванні QR у меню "Міський транспорт" у вкладці "Проїзні" відкрито можливість вибору та оплати необхідного проїзного: можна вибрати за видом транспорту, періодом користування та видом квитка. Проїздний, що навчається, на трамвай або тролейбус обійдеться в 60 гривень, на трамвай і тролейбус – 80 гривень, студенти купуватимуть пільгові проїзні на трамвай або тролейбус за 120 гривень і на обидва види транспорту – 170 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах