Ракетний удар в Одесі пошкодив рейки: трамваї змінили схему руху

Ракетний удар в Одесі пошкодив колії: трамваї змінили схему руху.

Ракетний удар в Одесі пошкодив колії: трамваї змінили схему руху. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
06 листопада 2023 08:26

Через пошкодження інфраструктури на вулиці Софіївській 6 листопада в Одесі тимчасово змінили рух трамваїв. Про це повідомляє пресслужба "Одесміськелектротранс".

Так, рух трамвая №7 організували за зміненою схемою: від вулиці Паустовського до вулиці Чорноморського козацтва та від 16-ї станції Люстдорфської дороги до Тираспольської площі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трамвайний маршрут №12 курсуватиме за маршрутом: Слобідський ринок – Херсонський сквер. А трамвайний маршрут №15 курсуватиме між Слобідським ринком та Олексіївською площею.

Нагадаємо, що ввечері 5 листопада ворог атакував Одесу та Одеську область ракетами та дронами-камікадзе.

Як повідомив начальник Одеської ОВ Олег Кіпер, внаслідок нічної атаки російських окупантів по Одесі п'ятеро людей отримали осколкові поранення. Усіх постраждалих госпіталізували. Медики надають їм усю необхідну допомогу.

Били припортовою інфраструктурою Одеси. Пошкоджено житлові будинки в центрі та складські приміщення. Існують серйозні пошкодження будівлі художнього музею. Мер Одеси Геннадій Труханов підкреслив, що Одеса могла втратити зразки та експонати, відомі у всьому світі, проте, на щастя, цього не сталося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах