В Одесі помітили автобуси-гармошки

В Одесі помітили автобуси-гармошки.

В Одесі помітили автобуси-гармошки. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
17 листопада 2023 08:08

На вулицях Одеси помітили гуманітарні автобуси-гармошки, розміром близько 18 метрів. Про це повідомляють очевидці у соціальних мережах.

Раніше стало відомо, що німецьке місто Регенсбург виділило Одесі 10 автобусів Mercedes-Benz Citaro G. Їх планують пустити від вулиці Преображенської до вулиці Паустовського, але номер автобуса поки що в мерії не назвали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про ці автобуси відомо, що вони мають велику місткість з низьким рівнем підлоги. Ця особливість робить такі машини зручними для перевезення маломобільних пасажирів, у тому числі людей похилого віку та батьків з візками.

Зазначимо, що це будуть перші подвійні автобуси в Одесі протягом останніх десяти років. Останнім таким автобусом був Ikarus 280 на маршруті №129.



Відео: t.me/xydessa

Нагадаємо, що останніми днями спостерігається скупчення великогабаритного транспорту на Атамана Головатого та прилеглих вулицях в Одесі, що значно ускладнює дорожній рух на вказаних локаціях. В одеській мерії прокоментували інцидент.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах