В Одесі зросте кількість світлофорів, що працюють без електроенергії

Світлофор із блоком резервного живлення. 

Світлофор із блоком резервного живлення.  Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
26 червня 19:10

В Одесі триває облаштовування світлофорів блоками резервного живлення. Такі світлофори можуть працювати навіть за умови відключення електроенергії.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Наразі на балансі комунальної установи "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" (СМЕП) 358 світлофорів, зокрема 122 з альтернативними джерелами живлення.

Як повідомив під час сесії Одеської міської ради директор департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Володимир Хитренко, найближчим часом на вулицях міста планують облаштувати блоками резервного живлення ще 49 світлофорів. Такі блоки є власними запасами підприємства та вже готові до монтажу.

"В основному світлофори можуть працювати без світла від трьох до п'яти годин, а 33 об'єкти мають посилену потужність – до десяти годин. Вони розташовані на найбільш завантажених перехрестях, узгоджених із патрульною поліцією", – зазначив очільник департаменту.

Раніше ми повідомляли, що в центрі Одеси, на ділянці від вулиці Європейської до вулиці Катериненської запровадили платне паркування. Одна година перебування автівки на паркувальному майданчику коштує 20 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах