На Таїрова зміниться рух трамваїв

На Таїрова зміниться рух трамваїв.

На Таїрова зміниться рух трамваїв. Фото: t.me/odesacityofficial

Транспорт та інфраструктура
23 серпня 14:59

У п'яницю, 23 серпня, з 19:00 до 24 серпня 09:00 через ремонтні роботи на площі Трибуні Героїв (колишня Толбухіна) тимчасово зміниться рух трамваїв. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, зупинять рух трамвайного маршруту №13. Трамвайний маршрут №7 курсуватиме від вулиці Паустовського до Другої станції Люстдорфської дороги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

24 серпня 6:00 до закінчення робіт на площі Трибуни Героїв тимчасово курсуватимуть трамваї від 11 – до 16 станції Люстдорфської дороги та трамвайний маршрут “27.

Зазначимо, що раніше директор Департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Володимир Хитренко повідомив, що ммунальні служби завершили перший етап. Загалом обіцяють шість етапів. Комплекс робіт планується завершити до кінця жовтня цього року.

Виробляють поетапну заміну трамвайного полотна та дорожнього покриття з частковим перекриттям руху транспорту. Заявлялося, що заміна рейок проводиться вночі, щоби не зупиняти рух трамваїв.

Крім того, на площі планується провести заміну застарілих світильників вуличного освітлення на сучасні світлодіодні, а також упорядкування зелених зон.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах