В Одесі тимчасово обмежать рух транспорту двома вулицями

В Одесі тимчасово обмежать рух транспорту двома вулицями.

В Одесі тимчасово обмежать рух транспорту двома вулицями. Фото: od.vgorode.ua

Транспорт та інфраструктура
27 серпня 13:55

В Одесі тимчасово обмежать рух транспорту двома вулицями через капітальний ремонт. Йдеться про вулицю Професора Каришковського та вулицю Сьомої Пересипської. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, закрито рух автотранспорту по ділянці від Балтської дороги до провулка Шостого Балтського, а також на ділянці від провулка Шостого Балтського до вулиці Третьої Пересипської.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рух на цих ділянках заборонено з 2 вересня 2024 року до 30 листопада 2024 року. Відповідне розпорядження підписав Одеський міський голова.

Нагадаємо, що раніше на вулиці Сегедській в Одесі вперше в Україні встановили антипаркувальні стовпчики, виготовлені з переробленого пластику. За його словами, вироби виготовлені за унікальною технологією, розробленою одеськими винахідниками. Матеріал виходить надміцний, стійкий до перепадів температур, ультрафіолету та інших подразників. Сировиною є суміш пластикових відходів, більшість з яких не переробляється в Україні. На один виріб йде приблизно кубометр пластикового сміття, яке інакше потрапить на звалище.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах