Негода в Одесі: рятувальники показали, як діставали 15 легковиків та три "бусики"

Негода в Одесі: рятувальники показали, як діставали 15 легковиків та три "бусики".

Негода в Одесі: рятувальники показали, як діставали 15 легковиків та три "бусики". Фото: facebook.com/DSNSODE

Транспорт та інфраструктура
05 вересня 09:58

Одеські рятувальники показали, як діставали з "дощового полону" 15 легковиків та три "бусики" через вчорашню негоду. Інформацію опублікували у пресслужбі ГУ ДСНС України в Одеській області.

Так, учора ввечері, у Хаджибейському районі Одеси, по вулицях Балківська, Червонослобідська, Церковна, Щеголєва, Приморська та Вірменському провулку вилучили 15 легкових автомобілів та три мікроавтобуси з підтоплених ділянок. Надали допомогу 35 людям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також сьогодні вночі, у Пересипському районі Одеси, на вулиці Отамана Головатого рятувальники транспортували дитину із підтопленої квартири на першому поверсі до родичів.

Нагадаємо, що станом на 9:00 ускладнено проїзд транспорту в районі Пересипського мосту. Проїзду немає на вулицях Щеголєва, Одарія та у провулку Ширяєвський. На вулиці Хімічній рух ускладнений. На місці працюють комунальники та патрульні. На інших ділянках доріг ситуація нормальна.

Тролейбус №8 курсує від Залізничного вокзалу до вулиці Грушевського/Хімічна. маршрутом 20 трамваю курсує автобус. Негода повалила десять дерев і дві великі гілки. У двох випадках дерева впали на проїжджу частину та заважали руху транспорту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах