Відставка керівництва в ПМР та загроза ударів: як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
27 травня 2022 08:30

Ніч з 26 на 27 травня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та обстрілу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Ворог продовжує загрожувати на Одещині ракетними ударами. Імовірність дуже висока.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щодо так званих "гуманітарних зернових коридорів", що анонсують міністерством оборони РФ, то заяви мають усі ознаки розробки підрозділів інформаційно-психологічних спецоперацій Росії.

У так званому ПМР у відставку відправили "уряд" – за завданням окупантів він не впорався з мобілізацією населення проти України.



Оперативне командування "Південь" у своєму нічному зведенні повідомило, що на Одещині ситуація стабільна. Контрдиверсійні заходи мають результат. Рівень патріотизму та свідомості серед населення регіону не відповідає очікуванням диверсантів. Громади активізували роботу з обговорення питань перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об'єктів. Місцеві жителі мають намір повернути вулицям історичні назви, що мають прив'язку до конкретних територій, надати їм назви на честь видатних українських діячів минулого, а також героїв сучасності.

Корабельні угруповання у Чорному морі продовжують утримувати під загрозою ракетні удари як південь України, так і інші регіони. Не виключено застосування ракетних комплексів із Криму та стратегічної авіації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах