Отримай відповідь: як сьогодні курсують поїзди в Одесі

Отримай відповідь: як сьогодні курсують поїзди до Одеси.

Отримай відповідь: як сьогодні курсують поїзди до Одеси. Фото: urm.media

Транспорт та інфраструктура
06 грудня 2022 12:52

Сьогодні, 6 грудня, незважаючи на перебої з енергопостачанням, приміські поїзди ОЖД продовжують рух, окрім поїзда Одеса-Кароліно-Бугаз. Але є серйозні затримки міжміських поїздів. Про це повідомляє пресслужба регіональної філії "Одеська залізниця" та "Укрзалізниці".

Так, сьогодні курсуватимуть такі поїзди:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 6 грудня в межах Одеської, Кіровоградської, Вінницької, Черкаської та Миколаївської областей приміські потяги курсуватимуть згідно з чинним розкладом руху.

При цьому 15 міжміських поїздів затримуються більш ніж на півгодини. Найбільше затримуються: №191/192 Одеса – Краматорськ (+3 год 59 хвилин); №91/92 Одеса – Харків (+3 год 59 хвилин); №101/102 Херсон – Київ (+1 год 50 хвилин); №25/26 Одеса – Рахів (+1 година 02 хвилин).

Нагадаємо, що сьогодні в Одесі та області знову діють екстрені відключення світла. Це означає, що графіки стабілізаційних відключень поки що не діють. Міський електротранспорт не працюватиме.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах