Концерт Олі Полякової та святкування Дня захисту дітей: куди піти в Одесі цього тижня

Концерт Олі Полякової та святкування Дня захисту дітей: куди піти в Одесі цього тижня. || Фото: novy.tv

Найближчими днями в Одесі виступатимуть Оля Полякова та хор Верьовки, а також пройде низка заходів, присвячених Дню захисту дітей.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цього тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ODESSA FIESTA BLACK SEA

Концерт солістів Одеської обласної філармонії, захід у ритмах балканської, латиноамериканської та української культур. У програмі візьмуть участь лауреати міжнародних конкурсів Людмила Третяк (сопрано), Юлія Бут-Гусаїм (сопрано), Максим Крисань (скрипка), Сергій Ясинський (саксофон), Тетяна Кравченко (фортепіано), заслужена артистка України Лілія Давіденко (меццо сопрано), ансамбль Classic Ladies.

Провідна програма – заслужений працівник культури України, лектор-музикознавець Одеської філармонії Ганна Розен.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 31 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

КОНЦЕРТ ХОРУ ВЕРЬОВКИ

Відео: YouTube-канал Veryovka

Хор Верьовки, який завоював безліч національних та міжнародних нагород, зокрема срібну медаль Всесвітньої ради світу за великий внесок у справу миру та дружби між народами, виступить в Одесі з концертом "На біс!"

Глядачі побачать шоу, яке демонструє нашу яскраву та багатогранну культурну спадщину. Хор виступає в унікальному стилі, який поєднує традиційні українські мелодії із сучасними елементами.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 31 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 500 до 750 гривень

РАНКОВИЙ КЛУБ ЗБАЛАНСОВАНОГО СНІДАНКУ

Усіх, хто прагне відмінного самопочуття, але не завжди знаходить час на приготування збалансованого сніданку, запрошують на півтори години ранкового спілкування. У вартість входу включено два напої та один протеїновий коктейль. Також можна придбати абонемент на сім відвідувань. При придбанні такого абонементу кожен відвідувач отримає у подарунок тестування на аналізаторі тіла з розшифровкою показників та рекомендаціями щодо харчування. Записатися та забронювати місце можна за телефоном +38 097 90 63 768 (Катерина).

ДЕ: кав'ярня "Какао + протеїн-бар", провулок Топольського, 4А

КОЛИ: щосереди та суботи з 08:30 до 10:00, перша зустріч 31 травня

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ ОЛІ ПОЛЯКОВОЇ

Відео: YouTube-канал Оля Полякова

У рамках туру містами України співачка Оля Полякова вперше з початку повномасштабної війни виступить в Одесі з презентацією абсолютно нової концертної програми "Все буде добре", яку з аншлагами презентувала наприкінці березня в Києві.

Усі пісні прозвучать українською мовою.

"Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами із фронту, особистими історіями українських захисників, які стали невід'ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, перекладеним українською мовою", – зазначає виконавиця.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 2 700 гривень

ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ

Благодійна виставка-ярмарок дитячих малюнків. Придбати шедеври юних художників можна буде від 800 до 1700 гривень. На всі зібрані кошти Благодійний фонд "Корпорація монстрів" закупить турнікети для військових – кровоспинні джгути, від яких часто залежить життя захисника.

Також набутий малюнок із персональними побажаннями можна буде через голову Благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерину Ножевнікову передати бійцям.

ДЕ: Artodessa, Літній театр Міського саду, вулиця Преображенська, 24

КОЛИ: 1 червня о 15:00 (виставка працюватиме до 11 червня)

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Одеський зоопарк запрошує дітей та їхніх батьків на святкування Дня захисту дітей. На юних відвідувачів чекають майстер-класи, арт-локації, вікторини, спортивні естафети, виступ гурту 4.5.0 та веселі аніматори.

ДЕ: Одеський зоопарк, вулиця Новощепний Ряд, 25

КОЛИ: 1 червня об 11:00

ВАРТІСТЬ: для дітей віком до 14 років – безкоштовно, для дорослих – 100 гривень

БЛАГОДІЙНА ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ "ДОРОГА ДО МИРУ"

З нагоди Дня захисту дітей у Всесвітньому клубі одеситів відбудеться благодійний захід для дітей із тимчасово переміщених до Одеси сімей та одеситів. Свої таланти продемонструють учасники щотижневих творчих майстер-класів "Мистецтво жити в Одесі", члени Всесвітнього клубу юних одеситів, учні Дитячого театру "Арлекін" Центру дитячої та юнацької творчості "Еврика", а також діти з Театрального класу "Скерцино".

На всіх юних гостей чекають подарунки та солодких стіл. Кількість місць обмежена, тому для участі у святі потрібно заздалегідь записатись за телефоном +38 068 30 22 040.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 1 червня о 16:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН

Захід, де кожен охочий може вийти на сцену у ролі коміка чи музиканта. Організатори зазначають, що цього вечора буде море гострих жартів та жива музика від одеських виконавців. Зареєструватися можна в Direct, а забронювати місце – через месенджер.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 1 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат на автомобіль для військових

ПРЕЗЕНТАЦІЯ АЛЬБОМУ КАДАНОВА І КОНОНОВА

Відео: YouTube-канал OLEG KADANOV

Спільний благодійний концерт-презентація альбому Олега Каданова та Стаса Кононова. Організатори зазначають, що з перших днів повномасштабної війни Олег Каданов та Стас Кононов зайнялися волонтерством на східному напрямку, організувавши "Культурний ШОК". За рік неформальне об'єднання діячів культури та активних громадян допомогло не одній сотні військових та цивільних у гарячих точках, а також підтримує культурний фронт. Забронювати місце можна у Telegram (@kapuka_mmc).

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 2 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: квитки на вході 250 гривень

КОНЦЕРТ "ФАРБИ ДЖАЗУ"

Спільний творчий проєкт Одеської філармонії та Одеської національної музичної академії імені Антоніни Нежданової. У програмі концерту:

Також для глядачів виступить відомий український піаніст-віртуоз та композитор Олексій Пєтухов. За диригентським пультом цього вечора стоятиме маестро Ігор Чернецький.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 2 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ЯРМАРОК У КІРСІ

В Одеській Кірсі 28 травня відкрився Літній ярмарок, присвячений святам П'ятидесятниці, Святої Трійці та Дню захисту дітей. Упродовж найближчого тижня тут можна буде придбати різні сувеніри, прикраси, вироби мереживниць, смажені на грилі м'ясо й овочі, літні салати та напої.

Для дітей на ярмарку проходять майстер-класи з нанесення аквагриму, а також є спеціально облаштований майданчик із батутом.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосільського, 68

КОЛИ: з 28 травня до 4 червня, щодня з 11:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

Последние новости