Концерти групи "Корупція" та Yaktak: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерти групи "Корупція" та Yaktak: куди піти в Одесі цими вихідними. || Фото: karabas.live

Вже цими вихідними в Одесі виступатимуть Миша Крупін та Yaktak і відбудеться концерт на підтримку зруйнованого внаслідок обстрілу Ліцея Столярського.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

НЕТВОРКІНГ ІДЕЙ

Зустріч, де люди різних галузей діяльності та інтересів, але об'єднані загальними цінностями, зберуться, щоб знайти однодумців, навчитися новому та згенерувати ідеї, як разом покращити наше місто та країну.

"Протягом чотирьох годин ми разом проведемо чотирьохетапний неформальний тренінг про те, як знайти однодумців, побудувати діалог і нарешті сформулювати та озвучити спільну ідею. Ми разом пройдемо шлях знайомства та обміну думками", – наголошують організатори.

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: Зелений театр (вхід до парку Шевченка з боку Сабанського провулка)

КОЛИ: 5 серпня з 16:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ МІШІ КРУПІНА ТА ГРУПИ "КОРУПЦІЯ"

Відео: YouTube-канал КОРУПЦІЯ

Виконавці відомих хітів "Червоний оксамит", "Хмари", "Інститутка" та "Міліціонер" Міша Крупін та гурт "Корупція" виступлять в Одесі.

Цей концерт буде особливий, оскільки Михайло Крупін приєднається до благодійної ініціативи Kontramarka HELP та Літнього театру Gorsad, головна мета якої – зібрати кошти, щоб допомогти військовим захищати повітряний простір Одеси.

З початку повномасштабної війни Михайло Крупін став волонтером. Він організовує збори для ЗСУ, за допомогою концертної діяльності купує автомобілі та особисто відвозить їх на передову, допомагає з військовою амуніцією та іншими необхідними атрибутами нашим захисникам на Харківському, Запорізькому, Донецькому та інших напрямках.

Під час виступу звучатиме виключно україномовна програма, оскільки після повномасштабного вторгнення РФ музикант не лише переклав на українську усі відомі хіти проєкту "Корупція", а й почав писати рідною мовою нові пісні.

"Я хочу, щоб нова "Корупція" стала голосом народу. Тому що пісні, які я написав під час війни, стосуються всіх нас. І вони будуть зрозумілі кожному", – каже музикант.

ДЕ: Літній театр у Міськсаду, вулиця Преображенська, 24

КОЛИ: 5 серпня о 19:00 (збір гостей о 18:00)

ВАРТІСТЬ: від 350 до 800 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СОН ЛІТНЬОЇ НОЧІ"

Класична комедія Шекспіра в новій сучасній інтерпретації.

"Любовна магія і чудеса перетворень, забавна плутанина зі щасливим фіналом, грандіозні музичні номери, пікантні комічні ситуації, блискучі сучасні жарти, вражаючі сценічні трюки за участю людей і ляльок! На вас чекає незабутній театральний вечір: два з гаком часу безперервного сміху і найпотужніший заряд позитиву! Все це забезпечить вам перегляд спектаклю "Сон літньої ночі" в Одеському академічному театрі ляльок!" – кажуть організатори.

ДЕ: Одеський обласний театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 13 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Концерт величної органної музики у виконанні австрійського органіста Йоханнеса Ебенбауера та солістки Сюзанни Курц. У ході заходу пролунають твори видатних композиторів.

Концерт відбудеться за підтримки Почесного консульства Австрії в Одесі, представництва Міністерства закордонних справ України в Одесі та дипломатичного Клубу Одеси.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 5 серпня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 470 гривень

КОНЦЕРТ YAKTAK

Відео: YouTube-канал YAKTAK

Популярний український співак, автор хітів "Погляд", "Чекає вдома" та "Наречена" вперше виступить в Одесі. Організатори відзначають, що у творчості артиста гармонійно поєднуються такі різні музичні напрямки як рок, поп та реп, а в кожній композиції Yaktak є гітара, якій надається певний образ, співзвучний з темою пісні.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 850 гривень

УКРАЇНСЬКИЙ АРТ-ФЕСТИВАЛЬ "ЗАТИШОК"

Арт-фестиваль у центрі Одеси. У вартість квитка включено:

Для придбання квитків потрібно писати в Direct.

ДЕ: Radisson Hotel City Centre Odesa, вулиця Дерибасівська, 23, Червоний провулок, 1

КОЛИ: 5 та 6 серпня з 11:00 до 22:00

ВАРТІСТЬ: 700 гривень – два повні дні, 300 гривень – вхід для підлітків від 12 до 18 років на один років, для військових та дітей до 12 років вхід безкоштовний

БЛАГОДІЙНИЙ БАЛ

Усіх бажаючих запрошують взяти участь у вишуканому балі, присвяченому часам Жанни д'Арк, гетьманської України та початку ХХ століття. На присутніх чекає захоплююча танцювальна програма тривалістю щонайменше чотири години. Захід відбудеться в рамках "Дня підтримки" від Благодійного Фонду "Тримай". Усі зібрані кошти спрямують на потреби 93-ї бригади. Замовити квитки можна за телефоном +38 066 18 50 104.

ДЕ: провулок Віце-Адмірала Жукова, 7

КОЛИ: 6 серпня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень з особи або 400 гривень з пари

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ШКОЛИ СТОЛЯРСЬКОГО

Після чергового варварського обстрілу російськими ракетами сильно постраждав історичний центр Одеси, зокрема Сабанєєв міст, Будинок вчених та Ліцей Столярського.

Випускники школи вирішили не залишатися осторонь і вирішили провести благодійний концерт, щоб зібрати гроші на відновлення рідного ліцею.

ДЕ: Музичний ліцей імені Столярського, Театральна площа, 4

КОЛИ: 6 серпня о 15:00

ВАРТІСТЬ: донат

Последние новости