Концерт Злати Огнєвіч, вечір пам'яті Скрябіна та спектакль "Тривога по-одеськи": куди піти в Одесі цього тижня

Концерт Злати Огнєвіч, вечір пам'яті Скрябіна та спектакль "Тривога по-одеськи": куди піти в Одесі цього тижня. || Фото ілюстративне: odessa.dozor.ua

Вже цього тижня в Одесі виступить Злата Огнєвіч, відбудеться концерт пам'яті Кузьми Скрябіна та покажуть виставу "Тривога по-одеськи".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ШЛЯХЕТНИЙ СТЕНДАП

Коміки Лера Мандзюк, Свєта Немонежина, Славік Мартинюк та Вадим Дзюнько вийдуть на сцену, щоб подарувати глядачам вечір якісного гумору.

"Що може краще підтримати нас, аніж сміх? Гумор та самоіронія – це те, чого нам так не вистачає, щоб трохи оптимістичніше дивитися на життя", – кажуть організатори.

Усі кошти, отримані від заходу, спрямують на закупівлю протеза OTTOBOCK C LEG для бійця Антона Іванцева.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 790 гривень

ПРЕЗЕНТАЦІЯ АРТБУКУ "РОЗМОВА ПРО СКОВОРОДУ ТА ЩАСТЯ"

Разом із письменником Сергієм Жаданом, істориком та співробітником Національного музею народної архітектури та побуту України Вадимом Назаренком, директором Харківського ЛітМузею Тетяною Пилипчук та заступником головного редактора видавництва Vivat Оленою Рибкою присутні обговорять:

Йтиметься про українське бароко, розуміння щастя та Україну як країну щасливих людей. Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: Одеський національний художній музей, вулиця Софіївська, 5А

КОЛИ: 17 жовтня о 16:00

ВАРТІСТЬ: за умови реєстрації вхід вільний

ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ КУЗЬМИ СКРЯБІНА

Культовий гурт "Скрябін" виконає знамениті хіти Андрія Кузьменка. Цього вечора прозвучать "Люди як кораблі", "Старі фотографії", "Мовчати", "Мам", "Сам собі країна", "Місця щасливих людей" та інші безсмертні композиції.

"Особлива життєва філософія, яка ґрунтується на справедливості та честі, глибока життєва мудрість, пророчі рядки пісень без зайвого пафосу – це те, що залишив нам Андрій Кузьменко, і те, чого нам зараз так не вистачає. Сім'я фанатів "Скрябіна" збереться, щоб прожити найкращі миті разом. Подія залишить потужні враження і ще міцніше об'єднає всіх у вірі у близьку Перемогу", – кажуть організатори.

Частину виручених від заходу коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Прем'єра вистави від творців легендарної вистави "Поїзд «Одеса-мама»".

Навіть у такий героїчний, важкий і драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 900 гривень

КОНЦЕРТ ЗЛАТИ ОГНЄВІЧ

Відео: YouTube-канал Zlata Ognevich

З нагоди 15-ї річниці свого творчого шляху на великій сцені Злата Огнєвіч виступить в Одесі із грандіозним концертом "Віддаю". Артистка приготувала святкову програму разом із гуртом Kaska Records Band.

На глядачів чекає двогодинна концертна програма з унікальними декораціями, величезним 3D-екраном та наймасштабнішим в Україні світловим шоу, аналогів якому не було з початку карантину. Протягом вечора на сцену вийде півтора десятки музикантів, а сама Злата постане перед глядачами у трьох різних образах.

У програмі концерту відомі хіти "Буревіями", "Солодка кара", "Зозуля", "Лелека", "Як мені бути", "Світло", "Танцювати" та багато інших. Також Злата виконає свою нову пісню "Янгол", в якій розповідає про почуття жінок, які чекають звісток із фронту від своїх коханих.

"Поринь в атмосферу свята, наповненого магією музики та пристрасті! Влаштуй собі та коханій людині незабутній вечір, який надовго залишиться у Ваших серцях", – запрошують організатори.

Після концерту відбудуться фан-зустріч, безкоштовний фотосет та автограф-сесія зі Златою.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 19 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 580 гривень, дітям до 12 років у супроводі батьків вхід безкоштовний

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОМАНА СОНІ КАПІНУС "БІЛІ КРОЛИКИ"

Харків'янка Соня Капінус, яка кілька років тому перебралася до Одеси через любов до нашого міста, презентує свою дебютну книгу.

"Білі кролики" – це історичний роман про наше місто, про кохання та випробування, які випали на долю одеситів на початку ХХ століття. Це книга про кохання, про еміграцію, про те, як війна руйнує, а життя перемагає, про те, якою прекрасною та самобутньою була Одеса сто років тому.

Роман "Білі кролики" вийшов у київському видавництві "Друкарський дім Олега Федорова" влітку цього року, а незабаром Видавничий дім "ОРЛАНДО" випустить його україномовну версію. За кілька місяців цей твір уже знайшов своїх читачів в Україні, країнах ЄС, США та Ізраїлі.

Презентація книги відбудеться у незвичайному форматі. Соня Капінус підготувала онлайн-прогулянку Одесою початку ХХ століття за старими фотографіями реальних локацій, де відбуваються події її роману. Письменниця покаже, як виглядало місто понад сто років тому, познайомить присутніх із героями своєї книги, а також розповість, як зароджувався цей роман, та почитає вголос.

Після презентації глядачі зможуть придбати екземпляр книги в автора.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 20 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ВАДИМА БЕССАРАБА

Відео: YouTube-канал i rogava

Засновник Vadim Bessarab Trio та "Театрального бенда", автор двох музичних альбомів Вадим Бессараб виступить із сольною програмою. За словами музиканта, сольна гра має для нього особливе значення, оскільки дозволяє глибше зазирнути у себе та відчути себе вільнішим.

Цього вечора прозвучить музика, повна академічної вишуканості та потужної джазової енергії, лірики та простоти. Організатори зазначають, що ця концертна програма не залишить байдужими ні шанувальників фортепіанного звучання, ні шанувальників джазової імпровізації.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 20 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

Последние новости