ROCKORGAN SHOW та благодійне наукове шоу: куди піти в Одесі цими вихідними

ROCKORGAN SHOW та благодійне наукове шоу: куди піти в Одесі цими вихідними. || Фото ілюстративне: depositphotos.com

Найближчими вихідними в Одесі відбудуться благодійне наукове шоу та ROCKORGAN SHOW, виступлять стендап-коміки та покажуть інтерактивне шоу за мотивами ігор Minecraft та Brawl Stars.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть у нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ROCKORGAN SHOW

Світові рок-хіти різних часів пролунають в аранжуваннях для органу AHLBORN, який спеціально для цієї події привезуть та встановлять в Одеській філармонії. Глядачі почують найпопулярніші хіти Quenn, Deep Purple, The Beatles, Scorpions, Rod Steward, Vangelis, Status Que, Led Zeppelin та інших. За пультом органу – композитор, виконавиця, заслужений діяч мистецтв України Олена Удрас. На сцену цього вечора вийдуть вокаліст Віталій Ончуленко, саксафоніст Михайло Ксіда, гітарист Євген Сухенко, бас-гітарист В'ячеслав Бабієнко та барабанщик Андрій Саранді, а також дитячо-юнацький хор "Solo musica". Захід проведе Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 560 гривень

СПЕКТАКЛЬ "S.ЕКС. ТИМЧАСОВО ДОСТУПНИЙ"

Вистава студії "Чорний квадрат". В основі сюжету історія сімейних стосунків. Організатори зазначають, що у цій постановці допустимі нецензурні образи, а також вільний переказ "Гамлета" у вбивчо смішній манері. Вистава максимально відверта, тому призначена для дорослих не лише за паспортом, а й за станом душі. У ролях: Олексій Курилко та Ольга Гриценко. Частину коштів від продажу квитків перерахують на медичні потреби ЗСУ та в Благодійний Фонд для підтримки внутрішньо переміщених осіб.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 11 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень

БЛАГОДІЙНЕ НАУКОВЕ ШОУ

З метою зібрати кошти для підтримки дитячого футбольного клубу "Маяк", у якому безкоштовно тренуються діти із сімей зі складними життєвими обставинами, Школа наукових чудес та фонд "Добрий самарянин" організували благодійний захід. На відвідувачів чекають:

Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном +38 050 95 49 501.

ДЕ: Зал Одеської народної церкви, сквер Гамова, 3А;

КОЛИ: 11 листопада о 13:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень (для одного з батьків вхід безкоштовний)

СПЕКТАКЛЬ "КВІТКА. МАВКА ПАПОРОТІ"

Комедійний етномюзикл на дві дії для всієї родини. Масштабна історія від творців "Казки старого Нілу", "Маріус та Андронікус: Місія Персефона" та "Мірабелла та Дракон".

Щоб отримати згоду на шлюб із коханою Марусею, Остапу потрібно знайти квітку папороті. Для цього хлопець зі своїми друзями вирушає до Темного лісу і несподівано стає свідком сімейної суперечки між королем лісу – Охом та його молодшою дочкою – мавкою Марсилією. Щоб досолити авторитарному батькові, Мавка Папороть береться допомагати смертному Остапу та його друзям, а також відправляє мати майбутньої нареченої Килину в ліс до свого розлюченого батька Оха.

Ох по-своєму "виховує" вперту Килину та намагається провчити свою непокірну дочку, постійно натрапляючи на опір. Втім, наприкінці вистави все стане на свої місця: Остап завоює серце Марусі, його друзі отримають згоду від своїх дівчат, та й сам Ох також не залишиться самотнім.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 11 листопада о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СТЕНДАП "ВИРІЙ"

Відео: YouTube-канал "ВІРІЙ СТЕНДАП"

Великий стендап-концерт, у рамках якого виступатимуть одразу вісім коміків: Кирило Осадчий, Іван Дюбо, Злата Фрідман, Дмитро Ковтун, Іван Голованенко, Даня Ряжанка, Анастасія Бородіна, Даня Домаскін. Кожен комік жартуватиме протягом семи хвилин. Також на глядачів чекають жарти від ведучого, тому загалом захід триватиме приблизно півтори години. Після концерту пройдуть аукціон та збір грошей для ЗСУ. Дізнатись більше про стендап-концерт можна за телефоном +38 073 35 53 030.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 12 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

ШОУ-ВИСТАВА "MINECRAFT ПРОТИ BRAWL STARS"

Інтерактивна вистава для дітей та дорослих. Глядачам належить перенестися у віртуальну реальність, відчути себе персонажами популярних ігор, відвідати різні світи, відшукати яйце дракона, набути нової неймовірної сили, подружитися з жителями Minecraft, а також стати союзниками Бравлерів і зупинити Робота Боса, який мав намір захопити світ Brawl Stars.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 січня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

Последние новости