Вистава "Боїнг-Боїнг" та концерт Vivienne Mort: куди піти в Одесі цього тижня

Вистава "Боїнг-Боїнг" та концерт Vivienne Mort: куди піти в Одесі цього тижня. || Фото ілюстративне: odessa-life.od.ua

Вже цього тижня в Одесі виступить Vivienne Mort, покажуть виставу "Боїнг-боїнг" та відбудеться концерт ONUKA.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ VIVIENNE MORT

Відео: YouTube-канал Vivienne Mort

Українська інді-поп-група, заснована Даніелою Заюшкіною у 2007 році, виступить в Одесі. Організатори відзначають, що це буде концерт при свічках, із затишною атмосферою, улюбленими піснями та дружніми розмовами. Захід благодійного характеру, оскільки його мета – зібрати кошти на 20 дронів-камікадзе.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

СОЦІАЛЬНИЙ ПОКАЗ "ЄВРОДОНБАС"

Відео: YouTube-канал "Нове українське кіно"

Спецпоказ до Дня честі та свободи. Донбас відомий як індустріальний район. Радянська влада роками приписувала собі заслуги в розвитку місцевої промисловості, але розквіт регіону почався задовго до приходу більшовиків, а засновниками місцевої індустрії були німці, бельгійці, британці, французи та американці.

Фільм-розслідування "Євродонбас" розвінчує радянські міфи та розповідає, що понад сто років тому Донбас був невід'ємною складовою європейського світу.

Стрічка увійшла до офіційної програми Канадського міжнародного фестивалю документального кіно Hot Docs (у 2023 році) та Фестивалю східноєвропейського кіно у Котбусі (у 2022 році), а також стала фільмом-закриттям Міжнародного кінофестивалю Kharkiv MeetDocs (у 2022 році).

Хронометраж фільму: 73 хвилини. Показ організований для студентів, пенсіонерів, людей з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.

Для реєстрації на показ організованих груп потрібно звертатись за телефоном +38 067 45 29 352 (з 10:00 до 18:00). Кількість місць обмежена.

ДЕ: Кінотеатр "Сінема Сіті Одеса", ТРЦ "Fontan Sky" (другий поверх), Семафорний провулок, 4

КОЛИ: 20 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний за попередньою реєстрацією

КОНЦЕРТ ONUKA

Відео: YouTube-канал ONUKA

Після тривалої перерви в гастрольній діяльності самобутня українська виконавиця ONUKA виступить в Одесі із презентацією нового альбому.

Альбом ROOM складається з десяти треків, присвячених драматичним ситуаціям та емоціям, в яких через війну опинилися українці. Героями пісень альбому є військові, волонтери, жінки, які, рятуючи своїх дітей, вимушено залишають Україну, та мільйони людей, які попри все продовжують свою важливу повсякденну діяльність.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 1 190 гривень

КОНЦЕРТ "СКАРБНИЦЯ СПОГАДІВ"

Ансамбль солістів-вокалістів "Ренесанс" виконає твори з опер, оперет, відомих кінострічок, народної та сучасної музики. Художній керівник – Аглая Поліхроніді, концертмейстер – Андрій Малініч. Лектор-музикознавець – Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 21 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БОЇНГ-БОЇНГ"

Спектакль "Боїнг-Боїнг" – легенда французької театральної культури другої половини 20-го століття. Ця вистава потрапила до книги рекордів Гіннеса як п'єса, що найбільш часто виконується, і була показана в 60 країнах світу.

Інтригуючий сюжет розгортається навколо життя молодого парижанина, який одночасно крутить роман із трьома стюардесами. Одна з дівчат американка, інша – німкеня, а третя – француженка. Щоб не потрапити в халепу, ловелас підлаштовує своє життя під розклад польотів трьох обраниць, що літають на різних авіалініях, проте не завжди вдається тримати ситуацію під контролем, тому через непорозуміння герой постійно потрапляє в смішні ситуації

В ролях:

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 800 гривень

ПОКАЗ ФІЛЬМУ "ВЕЛИКИЙ УТІКАЧ"

Відео: YouTube-канал "ТОП КІНО"

В Одесі відбудеться показ фільму, що ґрунтується на реальній історії, яка потрапила у світові новини. 89-річний британський ветеран Другої світової війни Бернард Джордан у 2014 році втік з будинку для літніх людей у містечку Хові, щоб відвідати захід у Франції, присвячений 70-м роковинам висадки в Нормандії. Втім, непомітно втекти чоловікові не вдалося, бо через його зникнення в містечку зчинився справжній переполох.

Драму зняли у 2023 році. Режисер кінострічки – Олівер Паркер. У головних ролях: Майкл Кейн та Ґленда Джексон.

Хронометраж картини: 96 хвилин. Фільм демонструватиметься в озвученні українською мовою.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 22 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ BLACK SEA ORCHESTRA "МАГІЯ ТАНГО"

Камерний оркестр Black Sea Orchestra під керівництвом Олесі Пістової зіграє запальну музику танго. Цього вечора прозвучать:

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 23 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

ПОЕТИЧНО-ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ПЕРФОРМАНС METANOIA

Захід, який об'єднав поетів та хореографів для однієї мети – підтримати ЗСУ. Протягом вечора на сцену вийдуть десять перформерів та чотири поети. На глядачів чекають незвичайні декорації, світловий супровід та креативна локація. В програмі:

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 24 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: донат від 100 гривень (кошти спрямують на потреби ЗСУ)

Последние новости