Концерт Макса Барських, ABBA SHOW та спектакль "Тривога по-одеськи": куди піти в Одесі наступного тижня

Концерт Макса Барських, ABBA SHOW та спектакль "Тривога по-одеськи": куди піти в Одесі наступного тижня. || Фото ілюстративне: dumskaya.net

Наступного тижня в Одесі виступить Макс Барських, відбудеться ABBA SHOW, покажуть виставу "Тривога по-одеськи" та пройде концерт, присвячений мелодіям із кінофільмів про Гаррі Поттера.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ

Відео: YouTube-канал Max Barskih

Популярний поп-виконавець Макс Барських виступить в Одесі із благодійним концертом.

Дебют Макса на великій сцені відбувся у 2008 році. Наразі у творчій скарбничці артиста різні премії, його пісні часто посідають лідируючі позиції у всіляких хіт-парадах, а після початку повномасштабної війни в репертуарі Макса з'явилося багато хітів українською мовою.

Під час концерту в Одесі зі сцени пролунають хіти з нового альбому співака, який відразу після релізу посів перше місце в Apple Music.

"Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй кар'єрі, який має бути саме українською мовою. У цій платівці є пісні на всі життєві випадки, і я щиро радий, що "Зорепад" припав до душі моїм шанувальникам не лише в Україні., але й за кордоном", – каже виконавець.

До однойменного шоу "Зорепад" увійдуть не лише нові пісні, а й усі найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну кар'єру Макса.

Частину виручених від заходу коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 1 090 до 3 290 гривень

КОНЦЕРТ "HARRY POTTER. МУЗИКА З КІНОСАГИ У ВИКОНАННІ ОРКЕСТРУ"

Відомий український оркестр Gosorchestra запрошує всіх на масштабну новорічну програму, яка занурить у святкову атмосферу та порадує всіх відданих шанувальників найвідомішого чарівника – Гаррі Поттера. Диригуватиме оркестром майстер-віртуоз Олександр Держачинський. У програмі вечора найкращі композиції зі всіх частин кіносаги.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 18 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТЕАТР ПРИЗНАЧАЄ ВАМ ПОБАЧЕННЯ"

Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені Миколи Куліша запрошує всіх на творчий вечір народної артистки України Олени Галл-Савальської.

Олена Галл-Савальська – відома херсонська артистка, чия творчість сповнена щирості та позитиву. У програмі вечора:  фрагменти з вистав, яскраві музичні номери та відеоспогади.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 19 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

ABBA SHOW

Велике шоу до 50-річчя всесвітньої ABBA-манії.

Музичний квартет ABBA вважають одним із найуспішніших в історії представників поп-музики. Композиції цього колективу досі продовжують надихати та захоплювати меломанів у всьому світі.

ABBA SHOW – концертна програма Dancing Quenns, яка вже підкорила Європу. Протягом вечора прозвучать найкращі пісні легендарного колективу.

"Приходьте, щоб поринути у барвистий світ творчості кумирів мільйонів – гурту ABBA. Масштабна шоу-програма подарує заряд позитиву та залишить лише приємні спогади", – запрошують глядачів організатори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 520 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава від творців легендарного спектаклю «Поїзд "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий і драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 990 гривень

НОВОРІЧНИЙ КОНЦЕРТ "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

Напередодні новорічних та різдвяних свят гумористичний проєкт "Дизель Шоу" виступить в Одесі з кількома концертами. У святковій програмі: веселі патріотичні номери, виступи зіркових гостей та інші сюрпризи.

Творча історія "Дизель Шоу" ознаменувалася величезною кількістю концертів та телевізійних випусків. Сьогодні виступи проєкту відбуваються з аншлагом у різних куточках країни.

Протягом усього періоду повномасштабної війни "Дизель Фонд" всіляко підтримує українців, які потребують допомоги, а також закриває чималу частину потреб наших захисників.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 грудня о 17:00 та 19:30

ВАРТІСТЬ: від 500 до 1 500 гривень, дітям до п'яти років без надання окремого місця безкоштовно

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ

Національний одеський філармонічний оркестр на чолі з головним диригентом та художнім керівником Хобартом Ерлом запрошує глядачів на святковий різдвяний концерт.

У програмі вечора твори Россіні, Дворжака, Брамса та Штрауса, а також Фортепіанний концерт ля-мінор Роберта Шумана, солісткою в якому виступить Катерина Хомякова.

Національний одеський філармонічний оркестр під керівництвом Хобарта Ерла виступав на таких престижних концертних майданчиках, як віденський Мюзікферайн, Барбікен-Холл у Лондоні, Бетховен-Халлє в Бонні, Карнегі-Холл у Нью-Йорку, Кеннеді-Центр у Вашингтоні -Франциско, Берлінська філармонія та інші. Про виступи цих музикантів неодноразово писали на сторінках мистецьких видань світові музичні критики.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 22 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 500 гривень

КОНЦЕРТ CHRISTMAS SONG

Ще один святковий вечір, приурочений до Різдва. Упродовж півторагодинного концерту співачка Анастасія Букіна виконає традиційні американські різдвяні пісні, українські колядки та авторські пісні.

Живу музику та святковий настрій також створюватимуть: Вадим Бессараб – фортепіано, Віталій Безюльов – саксофон, Віктор Глушенко – контрабас, Ігор Семьонов – ударні.

До бронювання доступні лаунж-зони, у кожній з яких можуть розміститися до п'яти гостей. Вартість лаунж-зони – від двох до трьох тисяч гривень, залежно від розміщення. Дізнатися більше про захід та забронювати лаунж-зону можна за телефонами +38 048 23 93 939 (з вівторка до неділі з 13:00 до 21:00).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 22 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 500 гривень

Последние новости