Робимо атмосферні фото: які весняні локації є в Одесі

Робимо атмосферні фото: які весняні локації в Одесі. || Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Весна за календарем тільки починається, проте для того, щоб влаштувати весняну фотосесію, необов'язково чекати на пору цвітіння дерев, адже на деяких локаціях в Одесі вже зараз панує по-справжньому весняна атмосфера.

Кореспондент Vgorode прогулявся центром Одеси і знайшов цікаві локації з квітами, іграшками та іншими милими деталями для яскравої фотосесії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

PIERRE LA SWEET BOUTIQUE

У другій половині лютого кафе Pierre La Sweet Boutique, розташоване в Пасажі, змінилося на весняний лад. Тепер вхід до кондитерської прикрашають штучні гілки квітучих дерев. Як зазначають співробітники закладу, весна приходить раніше, коли це не лише пора року, а й стан душі. Загалом, якщо ви хочете сфотографуватися на тлі квітучої краси, варто заглянути в Pierre La Sweet Boutique. Ну а після фотосесії можна зайти в кафе, щоб поласувати смачними десертами та гарячими напоями.

АДРЕСА: вулиця Преображенська, 34

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 095 86 76 387, сайт, Instagram, Facebook

PRAY BAR

Ще один заклад у Пасажі. Вхід до ресторану прикрашений білими та блакитними квітами. Виглядає водночас романтично, ніжно та по-весняному.

У меню Pray Bar є страви на будь-який смак. Сюди можна заглянути і для того, щоб поснідати панкейками, лінивими варениками або французьким омлетом, і для того, щоб пообідати шпинатним крем-супом, і просто, щоб випити чашку кави та поласувати десертом, наприклад, чизкейком "Нью-Йорк".

АДРЕСА: вулиця Преображенська, 34

ЧАС РОБОТИ: з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 21:00, у суботу та неділю з 10:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 095 51 03 792, сайт, Instagram, Facebook

БУДИНОК МОДИ "КАРДИНАЛ"

Приготувався до весни й відомий в Одесі Будинок моди "Кардинал". У вікнах магазину з'явилося кілька інсталяцій: з Оперним театром, столиком, кріслом та трояндами; з невеликими будиночками, над якими летять лелеки, та квітами; з кошиком, наповненим трояндами.

Тут можна зробити і цікаві фотографії для Instagram, і поповнити свій гардероб, адже в асортименті "Кардинала" одяг, взуття, сумки та аксесуари провідних світових брендів з Італії, Франції, Іспанії, США та Великобританії.

АДРЕСА: вулиця Рішельєвська, 24

ЧАС РОБОТИ: щодня з 12:00 до 19:00

КОНТАКТИ: +38 050 10 59 999, сайт, Instagram, Facebook

КВІТКОВА КРАМНИЦЯ JULI

Ще одна весняна фотозона на вулиці Рішельєвській з'явилася на вході в квіткову лавку Juli. Над дверима яскраво-рожевого кольору звисають фіолетові квіти гліцинії.

На такій локації можна зробити багато яскравих фотографій. Ну а ще в цю лавку варто заглянути для того, щоб купити гарний букет для коханої людини.

АДРЕСА: вулиця Рішельєвська, 32

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 063 92 34 496, сайт, Instagram, Facebook

FLORA VIP LUXE

Розквітла напередодні весни і студія квітів Flora Vip Luxe. Вхід до магазину прикрасили безліччю троянд, на тлі яких можна і сфотографуватися поодинці, і зробити романтичні знімки з коханою людиною.

У Flora Vip Luxe величезний вибір квітів, які постачають з Еквадору, Нідерландів, Італії, Німеччини, Данії, Кенії, Ефіопії, Колумбії, Китаю та Тайваню.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 19

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 21:00

КОНТАКТИ: сайт, Instagram

GRACE CAFE

Ще одна яскрава фотолокація, яка з'явилася останнім часом в Одесі. Над входом до закладу тепер можна побачити великих червоних плюшевих ведмедиків. Мабуть, такий декор більше віддає романтикою, ніж весною, проте якщо сісти за столик із букетом квітів і сфотографуватися на тлі цих іграшок – знімок вийде і весняним, і романтичним водночас.

До речі, у Grace Cafe готують справжній український хліб на заквасці. Також у меню є широкий вибір сніданків, закусок, пасти, салатів, гарячих страв та напоїв.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 8/10

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 068 77 32 777, сайт, Instagram

MUSE BY HEDONIST

У закладі, розташованому поруч із Grace Cafe, теж з'явилася фотозона з ведмедиками. На лавці біля входу в ресторан сидять три ведмеді: два рожеві та один білий. Достатньо просто сісти поруч із цими іграшками – і миле фото готове.

У Muse by Hedonist страви середземноморської та азіатської кухонь. Наприклад, тут можна спробувати білковий омлет із креветками та соусом Том Ям, карбонару удон з бейбі-кальмарами та місо-стейк.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 8/10

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 067 07 77 199, сайт, Instagram, Facebook

MIMI CAFE

Вхід до затишного кафе на вулиці Троїцькій також змінився. Над дверима тут звисають квіти рожевої гліцинії. Самі двері зеленого кольору, тому локація виглядає максимально свіжо, яскраво та по-весняному.

У меню Mimi Cafe різні сніданки, салати, тости та сендвічі, супи, круасани, торти та напої. Наприклад, тут готують салат з індичкою, грибний креп-суп і сирники, занурені в бельгійський шоколад з малиновим кюлі та мигдалем.

АДРЕСА: вулиця Троїцька, 26

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 063 51 82 626, сайт, Instagram

BELKA

По-весняному зараз виглядає і магазин косметики Belka. Вхід прикрасили рожевими та білими квітами.

В асортименті Belka безліч крутих засобів світових та українських брендів для обличчя, тіла, волосся, декоративна косметика та парфуми.

АДРЕСА: вулиця Буніна, 20

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 20:00

КОНТАКТИ: +38 063 55 85 653, сайт, Instagram

Раніше Vgorode розповідав про 20 найяскравіших заходів, які відбудуться в Одесі протягом березня.

Последние новости