Концерти Тіни Кароль, DOROFEEVA, Максима Бородіна та "ТНМК": 20 найяскравіших заходів березня в Одесі

Концерти Тіни Кароль, DOROFEEVA, Максима Бородіна та "ТНМК": 20 найяскравіших заходів березня в Одесі.

Концерти Тіни Кароль, DOROFEEVA, Максима Бородіна та "ТНМК": 20 найяскравіших заходів березня в Одесі. Фото ілюстративне: pexels.com

Дозвілля та їжа
29 лютого 17:49

Протягом березня в Одесі виступлять багато відомих виконавців, зокрема DOROFEEVA, Максим Бородін, Тіна Кароль та гурт "ТНМК". Отже сидіти вдома найближчими тижнями в нашому місті точно не варто.

Vgorode приготував добірку найяскравіших заходів, які відбудуться в нашому місті в перший місяць весни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW

Відео: YouTube-канал "Голос країни"

Унікальне шоу за участю симфонічного оркестру. Протягом вечора пролунають енергійні хіти культового рок-гурту Rammstein у виконанні Tribute Show, яке раніше зірвало овації на проєкті "Голос країни". Концерт триватиме півтори години.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 3 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

КОНЦЕРТ FREEDOM JAZZ

Freedom Jazz.Freedom Jazz. Фото: exclusive.ua

Творчий колектив Freedom jazz girls band виступить в Одесі з музично-танцювальною виставою Freedom Jazz Show.

"Джаз-кабаре – це наша невід'ємна частина, наша візитна картка, як і звичка дивувати нашого улюбленого глядача. Тому для наших шанувальників і тих, хто збирається ними стати, ми, як завжди, готуємо сюрпризи. Це і фрагменти з легендарних світових мюзиклів у фірмовій музичній обгортці від Freedom jazz girls band, і міні-вистава, наповнена тонким жіночим гумором, вишуканим звучанням та неповторним шармом, і світові танцювальні хіти, від яких просто неможливо всидіти на місці!" – кажуть учасниці колективу.

Режисер театралізованого дійства – український режисер-постановник та продюсер Олена Коляденко.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ DOROFEEVA

Відео: YouTube-канал DOROFEEVA

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва виступить в Одесі з новою концертною програмою. Протягом десяти років, з 2010 по 2020 рік, Надя була учасницею дуету "Время и Стекло", проте з листопада 2020 року почала сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA.

На концерті прозвучать нові пісні DOROFEEVA та треки, які вже стали хітами: "Щоб не було", "Вотсап", "Кохаю, але не зовсім" та інші.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 690 до 5 000 гривень

КОНЦЕРТ МАКСИМА БОРОДІНА

Відео: YouTube-канал Максим Бородін

Максим Бородін, який пройшов шлях від вуличного музиканта до автора та виконавця головного хіта 2023 року "Якбі не ти", виступить в Одесі з концертом на біс.

Цього вечора музикант виконає свої найкращі композиції "Якби не ти", "Чайка", "Скажи мені", "Моя країна", а також авторські версії популярних українських пісень.

Максим Бородін – талановитий співак та музикант, півфіналіст проєкту "Голос країни-12", де йому вдалося повернути до себе крісла одразу трьох суддів: Святослава Вакарчука, Потапа та Олі Полякової. Виконавець зачаровує гарним тембром та проникливими авторськими піснями, на які його надихає любов до життя та своєї родини. Сьогодні Максим пише нові пісні, а також разом із іншими представниками культурного фронту активно підтримує виступами українських захисників та захисниць.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 950 гривень

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ АСАФАТОВА

Відео: YouTube-канал АСАФАТІV

Популярний співак Сергій Асафатов у супроводі бенда виступить в Одесі з фінальним концертом свого всеукраїнського туру. Цього вечора прозвучать відомий TikTok-хіт "Заведу кота", композиції "Море", "Люди ідуть від людей", "Літай", "Гарного дня", "Золото", "Дякую за світанки", "Крим" та інші пісні..

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 7 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 850 гривень

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з феєричною шоу-програмою, в якій поєднуються лірика, мелодійність, сила вокалу, хореографія від Дмитра Жука та сучасне екранне шоу.

Окрім пісень, які вже стали хітами, Тіна виконає нову романтичну композицію. На бек-вокалі цього вечора будуть Марко Квітка та Нікіта Ломакін.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 900 до 4 000 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КУДИ Я З ВАМИ НЕ ПІДУ"

Вистава "Куди я з вами не піду".Вистава "Куди я з вами не піду". Фото: exclusive.ua

Лірична комедія за мотивами п'єси Михайла Хейфеца "Надвечір‘я з rock-n-roll-om".

Чи зможуть перетнутися два світи: чоловіки та жінки? Чи вдасться їм досягти порозуміння? Чи можливо за повної відсутності ритму та слуху відчути серце одне одного?

В основі сюжету стосунки двох самотніх, але чудових людей. Вони приходять на заняття до танцювальної школи, щоб нібито освоїти техніку рок-н-ролу, а насправді знайти собі коло спілкування. Але ось невдача: в обох немає слуху та почуття ритму, тож із танцями нічого не виходить. Він кидає заняття і сидить на самоті вдома. Вона приходить до нього в гості, щоб повернути до класу. Тут і починається найцікавіше: герої, незважаючи на постійні сварки, непорозуміння та спроби вразити партнера, повільно, але вірно прив'язуються один до одного. Напевно, так і виникає кохання, яке може спіткати людину в будь-якому віці.

Режисер-постановник – Григорій Мане (Франція). Сценограф та художник по костюмах – Ірина Горшкова. Хореограф – Антон Вахліовський. Автор ідеї та переклад на українську – Олександр Литовченко.

В ролях:

  • Вона – заслужена артистка України Ірина Мельник;
  • Він – Народний артист України Анатолій Ященко.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ СТЕПАНА ГІГИ

Відео: YouTube-канал Степан Гіга

Степан Гіга виступить в Одесі з концертною програмою "Золоті хіти". Цього вечора прозвучать пісні, на яких виросло не одне покоління: "Цей сон", "Яворина", "Золото Карпат" та інші. У 1998 році Степан Гіга став заслуженим артистом України, а у 2002 році йому присвоїли звання народного артиста України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 390 до 940 гривень

КОНЦЕРТ ОРКЕСТРА АНДРЕЯ ЧОРНОГО "ЇЙ СПОДОБАЄТЬСЯ"

В Одесі відбудеться концерт оркестру Андрія Чорного.В Одесі відбудеться концерт оркестру Андрія Чорного. Фото: oborona.lviv.ua

Оркестр Андрія Чорного презентує нову музичну програму. Протягом концерту пролунають хіти відомих співаків, колективів та композиторів. Організатори відзначають, що це буде один із найромантичніших вечорів сезону, тому на такий захід варто прийти з коханою людиною.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 920 гривень

STING ТРИБ'ЮТ-ШОУ

Відео: YouTube-канал Sting

Триб'ют-шоу Sting. Протягом вечора пролунають усі найкращі хіти музиканта: від Roxanne та Every Breath You Take до Englishman In New York та Shape Of My Heart.

Пісні Sting вже давно увійшли до золотого музичного фонду. Співак є володарем 17 премій Grammy Awards, "Золотого глобуса", премії "Еммі", номінантом на премію "Тоні" та чотириразовим номінантом на премію "Оскар" у категорії "Найкраща пісня".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 11 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 690 гривень

"КАРМЕН. TV". РАДУ ПОКЛІТАРУ

"Кармен. TV"."Кармен. TV". Фото: ilkiv-viktoria.blogspot.com

Яскрава постановка від Раду Поклітару та Kyiv Modern-Ballet. Творчість Раду Поклітару відрізняється багатогранністю, фантазією та сміливим новаторством.

Організатори відзначають, що постановка "Кармен. TV" запам'ятовується незвичайним поєднанням прогресивних ідей та класики, сучасною сценографією та тонким зв'язком між сучасністю й духом епохи Іспанії XIX століття.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 450 до 960 гривень

КОНЦЕРТ "ТНМК"

Відео: YouTube-канал "ТНМК"

Найвідоміший український хіп-хоп гурт "ТНМК" виступить в Одесі з великою концертною програмою, що складається з найкращих хітів та нових треків.

Колектив "ТНМК" вже 28 років залишається лідером вітчизняної хіп-хоп сцени. Залишаючись засновниками жанру в Україні, музиканти продовжують дарувати всім свою перевірену роками творчість, повну драйву та фірмового міксу хіп-хопу, рок-хопу, року, репу та навіть симфонічного хіп-хопу.

Учасники беруть участь у захисті свободи України: Фагот – у добровільному батальйоні "Реванш", бас-гітарист Костянтин Котя Жуйков – у Національній Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін – у морській піхоті, а інші учасники колективу – на волонтерському фронті.

Під час концерту відбудеться благодійний аукціон, а також пройде збір донатів на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 14 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 290 до 750 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ДОН ЖУАН"

Вистава "Дон Жуан".Вистава "Дон Жуан". Фото: concert.ua

Історія про найвідомішого у світовій літературі героя-коханця. Режисер Максим Голенко представляє веселу та динамічну комедію за мотивами твору Мольєра.

Подивитись на всесвітньо відому історію нового ракурсу вам допоможуть зірки українського театру: Михайло Кукуюк, Олексій Вертинський, Максим Максимюк, Ганна Казаченко, Тамара Антропова, Катерина Рубашкіна.

На глядачів чекає захоплююче занурення у світ кумедних і відчайдушних пригод знаменитого розпусника Дон Жуана. Спостерігаючи за неймовірними подіями, у центрі яких опинятимуться Дон Жуан та його покірний слуга, глядачі зможуть поміркувати над тим, ким же насправді був знаменитий герой-коханець – тонким лицеміром чи звичайним збоченцем, на якого чекає полум'я пекла.

Вистава з антрактом триває дві години.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 19 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 800 гривень

КОНЦЕРТ ЄВГЕНА ХМАРИ

Відео: YouTube-канал Evgeny Khmara

Український композитор та піаніст, володар статусу Yamaha Artist Євген Хмара виступить в Одесі із симфонічним оркестром. У програмі вечора найкращі композиції маестро у супроводі симфонічного оркестру.

За час творчої кар'єри Євген видав сім студійних альбомів. Неодноразово представляв Україну в Білому Домі (США), Букінгемському палаці (Великобританія), країнах Близького Сходу, Китаї та країнах Європейського Союзу.

З початку повномасштабної війни музикант дав понад 130 благодійних концертів.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 900 гривень

ТАНГО НА ПУАНТАХ

Відео: YouTube-канал Momos

Art Ballet Company на чолі із провідним солістом Kyiv Modern-Ballet Артемом Шошиним представить ексклюзивну програму у двох актах. Протягом першого акту глядачі побачать гала-концерт із фрагментів найвідоміших класичних балетів ("Кармен-сюїта", "Дон Кіхот", "Корсар" та інших") та авторських мініатюр у стилі модерн. У другому акті танцівники презентують перший та єдиний український сучасний балет на один акт "Історії в стилі танго" – чотири історії про самотні серця, які шукають супутників життя.

У виставі звучить музика Астора П'яццоли, Карлоса Елета Альмарана, Херардо Родрігеса, Карлоса Гарделя в аранжуванні В'ячеслава Самофалова.

Над створенням вистави працювали:

  • автор лібрето, хореограф та постановник – Артем Шошин;
  • художниця з костюмів – Крістіна Мамедова;
  • помічниця хореографа – Оксана Хамровська.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1 180 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ІМ'Я"

Вистава "Ім'я".Вистава "Ім'я". Фото: exclusive.ua

Звичайна сімейна вечеря не віщувала нічого незвичайного, проте одного разу вона перевернула з ніг на голову життя близьких людей. Банальний, на перший погляд, вибір імені дитині так гостро торкнувся всіх членів сім'ї, що вони вивернули душі назовні і виплеснули всю напругу, розчарування та сумніви, що в них нагромадилися. Як у результаті вирішився цей несподіваний ексцес, який спочатку був невинним жартом, чого він усіх навчив і з чим допоміг впоратися, глядач дізнається наприкінці вистави.

Режисер – Максим Нікітін. Художниця – Олена Дробна. Художник зі світла – Олексій Соколовський. Помічник режисера – Денис Степенко. Творчий керівник та режисер-педагог – Михайло Резнікович.

У ролях: Олександра Єна, Олексій Поліщук, Олександр Валюк, Максим Нікітін, Аліса Тункевич.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 080 гривень

ABBA SHOW

ABBA SHOW.ABBA SHOW. Фото: concert.ua

ABBA SHOW – концертна програма Dancing Quenns, яка вже підкорила Європу. Протягом вечора прозвучать найкращі пісні легендарного колективу.

"Приходьте, щоб поринути у барвистий світ творчості кумирів мільйонів – гурту ABBA. Масштабна шоу-програма подарує заряд позитиву та залишить лише приємні спогади", – запрошують глядачів організатори.

Музичний квартет ABBA вважають одним із найуспішніших в історії представників поп-музики. Композиції цього колективу досі продовжують надихати та захоплювати меломанів у всьому світі.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

КОНЦЕРТ "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

В Одесі відбудеться концерт "Дизель Шоу".В Одесі відбудеться концерт "Дизель Шоу". Фото: concert.ua

У рамках Всеукраїнського туру на підтримку ЗСУ гумористичний проєкт "Дизель Шоу" виступить в Одесі з новою програмою. На своїх концертах артисти не проводять збори, але передають частину зароблених від продажу квитків коштів до благодійної організації "Дизель Фонд". Минулого року їм вдалося зібрати понад десять мільйонів гривень, проте на цьому гумористи зупинятися не планують – вони й надалі передаватимуть на фронт усе найнеобхідніше: дрони, тактичну медицину, машини, амуніцію, тож кожен квиток – це свого роду донат.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 березня о 17:00 та 19:30

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1 500 гривень

ВЕЧІР ДАШІ ТРЕГУБОВОЇ

Відео: YouTube-канал Даша Трегубова

Відома українська актриса, ведуча та продюсер Даша Трегубова виступить в Одесі з авторським проєктом "Даша читає". Цього вечора прозвучать вірші Сергія Жадана, Катерини Бабкіної, Юрія Іздрика та інших сучасних українських поетів під акомпанімент Red Woods.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 29 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень

КОНЦЕРТ LELY45

Відео: YouTube-канал LELY45

Популярна виконавиця Lely45 презентує в Одесі свій новий альбом "Чорний лебідь".

Lely45 стала першою представницею української сцени, яку Apple Music внесли до програми підтримки перспективних виконавців, номінувалася на премію Yuna в категорії "Відкриття року-2021". У репертуарі співачки успішні колаборації з Надією Дорофєєвою, Артемом Пивоваровим та SadSvit.

Пісня LELY45 "Вісім" відзначилася більш ніж у 300 000 відео в Tik Tok і зібрала понад п'ять мільйонів переглядів у YouTube, а трек "Світ мене ловив" став гімном жіночої сили у боротьбі із сексизмом в Україні та світі у флешмобі #sitlikeagirl.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 30 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 600 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах