Вистава "Тривога по-одеськи" та концерт Hanz Zimmer Symphony: куди піти в Одесі наступного тижня

Вистава "Тривога по-одеськи" та концерт Hanz Zimmer Symphony: куди піти в Одесі наступного тижня. || Фото ілюстративне: facebook.com/lolita.klochkova

Найближчими будніми днями в Одесі відбудеться концерт Hanz Zimmer Symphony, покажуть спектакль "Тривога по-одеськи" та презентують концертну програму "Моцарт. Реквієм".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ HANS ZIMMER SYMPHONY

Нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA під керівництвом диригента Романа Мачишина за участю рок-бенду, хору та найкращих солістів.

Саунтреки Ганса Циммера звучать у таких кіношедеврах як: "Інтерстеллар", "Шерлок", "Темний лицар", "Гладіатор", "Початок", "Дюна", "Король Лев", "Пірати Карибського моря", "Код Да Вінчі", "Перл Харбор", "Мадагаскар" та інших.

BIGSHOW ORCHESTRA – оркестр, який поєднує професійне академічне виконання з візуальним супроводом та візуальними шоу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 29 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 440 до 1 290 гривень

СПЕКТАКЛЬ LADIES' NIGHT

Шоу-комедія про шістьох друзів, які залишилися без роботи і заробляють собі на життя тимчасовими підробітками. Через втрату стабільного заробітку в житті чоловіків достатньо проблем особистого характеру. Так триває доти, доки героям не зустрічається в газеті оголошення про те, що у стриптиз-клубі потрібні танцівники. Що з цієї витівки вийде – глядачі побачать найближчого понеділка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 29 квітня о 17:30

ВАРТІСТЬ: від 300 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава від творців легендарного спектаклю «Поїзд "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий і драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно й душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 990 гривень

КОНЦЕРТ "СПАДКОЄМЦІ ПЕТРА СТОЛЯРСЬКОГО"

Концерт, присвячений творчості українського музиканта та педагога Петра Столярського. На сцену цього вечора вийде камерний оркестр Одеської філармонії. Художній керівник та головний диригент оркестру – заслужений артист України Ігор Шаврук, диригент – Володимир Дикий.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 30 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

ОПЕРА "НАБУККО"

Постановка опери Джузеппе Верді на лібрето Темістокле Солері. В основі сюжету події часів правління вавилонського царя Навуходоносора. Дія відбувається у 587 році до нашої ери. Вавилонське військо стрімко наближається до Ізраїлю, проте дві дочки Навуходоносора, одна з яких перебуває в юдейському полоні, пристрасно закохані у племінника правителя Єрусалиму.

Вистава з антрактом триває дві з половиною години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 1 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 140 до 470 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЕФЕКТ ДОПЛЕРА"

Вистава за п'єсою британського драматурга Ентоні Шеффера. До автора детективних романів звертається інспектор поліції, який розшукує зниклого Майло Тінда... Організатори зазначають, що це вистава в жанрі "гра в детектив". Режисер-постановник – заслужений артист України Михайло Дроботов. Вистава триває півтори години.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 1 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

БАЛЕТ "ЖИЗЕЛЬ"

Найвідоміший фантастичний балет у двох актах. Чарівну музику на лібрето Теофіла Готьє, Жана Кораллі та Анрі де Сен-Жоржа написав композитор Адольф Адан. В основі сюжету легенда, яку переказав геній німецької літератури Генріх Гейне. Перша прем'єра відбулася в Парижі в 1841 році, і відтоді цей твір не сходить з театральних сцен світу, а також неодноразово екранізувався.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 580 гривень

СПЕКТАКЛЬ "С@БАКА"

Вистава за п'єсою Валентина Красногорова "Собака". Герої п'єси – Чоловік, Жінка та Цуценя Булька. Людина приводить собаку до притулку для тварин. Графік роботи не дозволяє йому приділяти час щеняті, тому потрібно робити вибір між роботою та вихованцем. Єдиний вихід – залишити собаку у притулку, проте там малюка присплять.

Окрема емоційна лінія у виставі – стосунки Чоловіка та Жінки. Він уособлює собою людину на роздоріжжі, чия добра душа не може спокійно змиритися з важким рішенням. Вона – жорстка, непривітна та, можливо, нещасна. Це вистава про доленосні зустрічі та непрості людські стосунки.

Організатори зазначають, що постановка змушує багато чого у своєму житті переоцінити та замислитися, чи добре ми знаємо самі себе.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 2 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ "МОЦАРТ. РЕКВІЄМ"

Прем'єра одного із найвідоміших творів світової класики – меси "Реквієм" Вольфганга Амадея Моцарта.

"Сьогодні і щодня наша країна, віддаючи шану загиблим захисникам і захисницям, проживає свій власний, глибинний реквієм, тому прем'єра концерту – це і данина Моцарту, і знак подяки кожному українцю, який віддав життя за свободу рідної країни", – кажуть організатори.

Концерт триває годину. У першій частині музиканти створять на сцені атмосферу чистилища, а в другій – Вознесіння.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 3 травня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 580 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРА В ПРАВДУ"

Вистава за твором британського драматурга, режисера Джона Бойнтона Прістлі в постановці Олени Пушкіної.

Події вистави розгортаються у будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей – родичі, співробітники та інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, у який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. До чого приведе кожного гра в правду?

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 3 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

КОНЦЕРТ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ФІЛАРМОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ

Концертна програма Національного одеського філармонічного оркестру під керівництвом відомого маестро Володимира Сіренка. Соліст – Дмитро Ткаченко (скрипка).

Цього вечора прозвучать:

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 3 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

Последние новости