Протягом квітня в Одесі з'явилося кілька нових ресторанів з атмосферним інтер'єром та смачним меню.
Vgorode вже розповідав про одеські заклади, які відчинили двері для відвідувачів цієї весни, а тепер склав добірку з тих, які запрацювали минулого місяця.
Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.
РЕСТОРАН DAILY CUCINE
Заклад італійської та європейської кухонь, який відкрився в центрі Одеси першого квітневого дня. У меню ресторану різноманітні сніданки, закуски, салати, пасти, основні страви, страви з риби, гарніри та десерти.
Наприклад, ранок тут можна почати з порції яєчні скрембл з прошутто, на обід чудово підійде сирний крем-суп або равіолі з куркою, ну а якщо просто хочеться солодкого, варто замовити чизкейк з інжиром і дорблю або фісташкове тірамісу.
ДЕ: вулиця Європейська, 30 (раніше вулиця Катерининська)
ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 22:00
КОНТАКТИ: +38 066 63 17 909, Instagram
РЕСТОРАН "ДЖАКОНДА"
У середині квітня біля морського узбережжя на території з басейном з'явився новий заклад. У меню сніданки, закуски, пасти та ризото, салати, перші страви, страви з риби та морепродуктів, м'ясні страви, десерти. На сніданок, наприклад, тут можна взяти млинці із сиром, родзинками, кулькою полуничного сорбету та малиновим джемом, на обід – одеську юшку з трьох видів риби, а на десерт – шоколадний фондан із кулькою ванільного морозива та ягодами.
Подивитися цю публікацію в InstagramПублікація від Джоконда Ресторан | Одеса (@la_gioconda_boutique_hotel)
З напоїв в асортименті солодка газована вода, лимонади, соки, коктейлі, смузі, чаї та кава.
ДЕ: Другий Лермонтовський провулок, 1
ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 22:00
КОНТАКТИ: +38 067 48 69 815, +38 048 70 55 552, +38 098 42 62 068, Instagram
TAR TAR BAR
Ще один ресторан, який відчинив двері для відвідувачів у середині квітня. У меню закладу є різні страви середземноморської кухні. Тут можна скуштувати кілька видів тартарів, карпаччо, севичі. Зокрема, у Tar Tar Bar варто заглянути за карпаччо з восьминога або тартаром зі стейку Рібай із мусом зі смаженої картоплі та яловичим Жу.
З вікон відкривається краєвид на історичний центр міста. У ресторані два поверхи, є VIP-зал для проведення свят, банкетів, ігор, бранчів та бізнес-зустріч. У ньому можуть розміститися від 10 до 12 осіб.
ДЕ: вулиця Троїцька, 16
ЧАС РОБОТИ: з середи по неділю з 12:00 до 22:00
КОНТАКТИ: +38 068 60 88 070, Instagram
РЕСТОРАН "ЧОРНОМОРКА"
Рибний ресторан, який з'явився в самому центрі Одеси наприкінці квітня. Більшу частину меню займають страви з риби та морепродуктів. Є і закуски, і салати, і гарячі страви, і супи. Наприклад, до "Чорноморки" варто зайти, щоб спробувати хрусткі кільця кальмарів із соусом "Тартар", теплий салат із морепродуктами та рибну солянку.
Втім, ласуни з цього закладу голодними також не підуть, бо зможуть поласувати медовиком, вафельним тортом, чизкейком або морозивом на основі козячого молока.
ДЕ: Європейська площа, 3 (раніше Катерининська площа)
ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 22:00
КОНТАКТИ: +38 097 04 40 505, Instagram
Нагадаємо, нещодавно в Одесі відкрили ресторан "Устриці Скіфії", де можна поласувати свіжими устрицями, локальною тілігульською рибкою, одеським форшмаком, ікрою з баклажанів, шашликом та овочами гриль. Також цієї весни в нашому місті з'явилися нові ресторани грузинської й української кухні та ще одна пекарня, де готують кюртош-калачі.