Концерти MamaRika та Nikow: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Люди на Ланжероні. || Фото ілюстративне: od.vgorode.ua

Найближчими днями в Одесі виступатимуть Mamarika та Nikow, відбудеться концерт органної музики та покажуть виставу "Випадкові знайомства".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ПЕРЕТВОРЕННЯ ТА МАГІЇ

Протягом трьох днів на території кіностудії проходитиме фестиваль із різними тематичними галявинами, де кожен відвідувач знайде щось цікаве для себе.

Які будуть галявини на фестивалі:

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 19, 20 та 21 липня з 10:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: дорослий квиток на день фестивалю в період з 5 по 19 липня – 250 гривень, а в дні проведення фестивалю – 300 гривень; дитячий квиток (для дітей віком від 6 до 14 років) на один день фестивалю – 100 гривень; дорослий квиток на три дні фестивалю при покупці у період з 5 по 19 липня – 600 гривень, а у дні фестивалю – 700 гривень; дитячий квиток (для дітей віком від шести до чотирнадцяти років) на три дні фестивалю – 200 гривень; діти віком до шести років можуть відвідати фестиваль безкоштовно

КУПИТИ КВИТКИ

ТУРНІР "ВОЇНИ САМСОНА"

Масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв. Захід присвячений пам'яті трьох загиблих бійців охоронної агенції "Самсон Груп-006". Сергій Хлистун, Кирило Околічний та Сергій Раджабов з перших днів повномасштабної війни добровільно стали на захист України та віддали за неї свої життя.

Метою турніру є не лише вшанування пам'яті полеглих бійців та проведення професійних боїв, а й благодійна місія. Організатори проведуть аукціон, кошти з якого спрямують на закупівлю FVP-дронів та автомобілів.

Участь у боях візьмуть бійці з усієї території України.

ДЕ: Банкетний дім "Ренесанс", Люстдорфська дорога, 172/1

КОЛИ: 19 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ВИПАДКОВІ ЗНАЙОМСТВА"

Збірник гумористичних мініатюр про життя простих одеситок. Організатори зазначають, що існування одеської мови визнають не всі, а от, щоб переконатися в існуванні одеського гумору, варто лише переглянути виставу "Випадкові знайомства".

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 20 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "МАТУСЯ НА МІЛЬЙОН"

Весела комедія про квартирне питання. Мільйонний спадок, мабуть, хотів би отримати кожен. Герої вистави з нетерпінням чекають на подарунок – мамину квартиру, проте мама залишати цей світ не поспішає, а на нерухомість претендують ще й далекі родичі. У результаті починається справжній квест із шантажем, обманом і навіть ритуалами. Хто стане переможцем цієї гонки і які скелети чи плюшеві зайці ховаються у маминій шафі – дізнаєтесь зі спектаклю. У ролях: Надія Машукова, Анна Моргунова, Валентин Сальніков, Наталія Завгородня та Олексій Агопян.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77

КОЛИ: 19 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "МРІЯ МАЛЕНЬКОГО ВІСЛЮЧКА"

Спектакль за мотивами однойменної казки Тетяни Макарової. Головний герой цієї історії – маленький віслючок, який мріє стати метеликом. Який шлях до виконання мрії він вибере і чи зможе досягти мети – дізнаєтесь, подивившися виставу. Організатори зазначають, що спектакль корисно подивитися глядачам будь-якого віку. Найменшим ця історія допоможе повірити в себе, а дорослим краще зрозуміти дітей.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 20 липня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ MAMARIKA

Відео: YouTube-канал MamaRika

У рамках весняного концертного туру популярна українська pop- та r'n'b-виконавиця MamaRika виступить в Одесі. Свою творчу кар'єру співачка розпочала з участі у шоу "Фабрика зірок-3". У 2017 році вийшов її дебютний альбом "КАЧ", а трек "ХХДД" ("Ходять хлопці до дівчат") досі залишається в ротації головних радіостанцій. Одна з нових композицій MamaRika – KAVA – серед найпопулярніших на Spotify. Наразі артистка активно підтримує молоді проєкти, створюючи колаборації з YAKTAK, DOVI та KOLA.

Цього вечора співачка виконає композиції KAVA, "Сину", "Як ти там живеш", "На руках", "Щастя", "Зоря" та інші чуттєві треки.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 21 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 400 до 860 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Концертна програма "Янгол світу" за участю органістки Одеської національної опери, дипломантки міжнародних конкурсів Вероніки Струк. Протягом вечора прозвучать найкращі класичні твори українських та зарубіжних композиторів.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 21 липня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ NIKOW

Відео: YouTube-канал Nikow

Артист, який зараз готується до першого всеукраїнського туру, виступить в Одесі із сольним концертом. Nikow – виконавець нової хвилі української музики. Його альбом "Сонь, ти спиш?" потрапив до топ-1 свіжих українських платівок, випередивши релізи Taylor Swift та Dua Lipa. У своїх композиціях Nikow висвітлює різноманітні теми: від пристрасного кохання до швидкоплинності часу. На концерті в Одесі музикант виконає "Розмова з містом", "Невідомо", "Зупини її", "Моменти" та всі пісні з нового альбому "Сонь, ти спиш".

ДЕ: True Man sun of the beach, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 21 липня о 19:30

ВАРТІСТЬ: 850 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в нашому місті протягом липня. Вже цього місяця в Одесі виступатимуть Артем Пивоваров та Сергій Бабкін.

Последние новости