Концерти ADAM, CHEEV та Артема Пивоварова: 20 найяскравіших заходів липня в Одесі

Одеса з висоти.

Одеса з висоти. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Дозвілля та їжа
03 липня 11:14

Протягом найближчого місяця в Одесі виступатимуть Макс Барських, CHEEV, Артем Пивоваров, Сергій Бабкін, відбудеться концерт Vivat Ballet, покажуть спектаклі "Повернення блудного батька" та "Сильні слабкі жінки".

Vgorode склав добірку найяскравіших заходів, які відбудуться в Одесі в липні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ МАКСА БАРСЬКИХ

Відео: YouTube-канал Max Barskih

Популярний поп-виконавець Макс Барських виступив в Одесі із благодійним концертом.

Дебют Макса на великій сцені відбувся 2008 року. Наразі у творчій скарбничці артиста різні премії, його пісні часто посідають лідируючі позиції у всіляких хіт-парадах, а після початку повномасштабної війни у репертуарі Макса з'явилося багато хітів українською мовою.

Зі сцени прозвучали пісні з нового альбому співака, який відразу ж після релізу посів перше місце в Apple Music.

"Головною метою для мене було створення найуспішнішого альбому в моїй кар'єрі, який має бути саме українською мовою. У цій платівці є пісні на всі життєві випадки, і я щиро радий, що "Зорепад" припав до душі моїм шанувальникам не лише в Україні., але й за кордоном", – каже виконавець.

До однойменного шоу "Зорепад" увійшли не лише нові пісні, а й усі найкращі хіти та треки-бестселери за 15-річну кар'єру Макса.

Частину виручених від заходу коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 990 до 2 590 гривень

КОНЦЕРТ "НЕСКОРЕНІ"

Відео: YouTube-канал "Друга Ріка/Druga Rika"

Протягом одного вечора на сцену вийдуть Марта Ліпчей, Kozak System та "Друга ріка". Концерт відбудеться у рамках благодійного туру десятьма містами України. Усі виручені кошти спрямують на закупівлю дронів для наших захисників. Діти віком до п'яти років можуть потрапити на захід безкоштовно, але без надання окремого місця.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 4 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 1 190 гривень

КОНЦЕРТ ADAM

Відео: YouTube-канал adam.music.production

Популярний київський неосоул гурт ADAM виступить в Одесі. Колектив існує з 2014 року. Його заснував саундпродюсер Михайло Клименко разом зі своєю дружиною Сашею Норовою. Репертуар ADAM складається з чуттєвих та проникливих композицій.

На концерті в Одесі ADAM презентує програму з найкращих пісень. Цього вечора прозвучать "Таку як є", "Танцюй, Мила", "Дещо і інше", "Я не п'яна, я щаслива", "Танцюй зі мною повільно", під яку зняли мільйон романтичних відео, та інші хіти.

ДЕ: ITAKA, пляж Аркадія, 4

КОЛИ: 5 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 700 гривень

ВЕЧІР КОМПОЗИЦІЙ З АНІМЕ VER 4.0 SYMPHONY OF ANIME ORCHESTRA

Аніме.Аніме. Фото: concert.ua

Оркестровий колектив Symphony of Anime Orchestra, який поєднує до 30 музикантів, презентує оновлену музичну програму. Протягом вечора прозвучить музика з таких аніме як Atack on titan, Sousou no frieren, Naruto, One piece, Spiratedway, Bleach, Hunter X Hunter, Death note, Onepunchman, Cowboy bebop, Link click, Made in abyss, Berserk, Steins gate, Howl's moving castle, Evangelion, Fullmetal alchemist, Jojo's bizarre adventure, Demon slayer, Fairy Tail 19, Jujutsu kaisen.

Концерт призначений для глядачів від 14 років і триватиме дві години. Частину коштів від продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 475 до 1 050 гривень

КОНЦЕРТ CHEEV

Відео: YouTube-канал CHEEV

Автор та виконавець хітів "Гарно так", "Мрієшся" та "Оберігати" – CHEEV – виступить в Одесі.

CHEEV (Владислав Чижиков) – молодий виконавець із Білорусі, який живе в Україні та співає українською мовою. У 2016 році Влад брав участь у вокальному проєкті Х-Фактор, а у 2019 – став учасником вокального шоу "Голос країни-9". Незабаром після проєкту "Голос країни" артист дебютував під псевдонімом CHEEV, записавши пісню "Оберігати", а 2021 року вийшов його перший альбом – Drama.

Стиль CHEEV – це комбінація жанрів інді та альтернативи в поєднанні з ліричними текстами та вокалом.

Хіти CHEEV неодноразово ставали лідерами чартів YouTube, Apple Music Україна та Shazam, а композиція "Гарно так" потрапила не лише в українські, а й у європейські чарти.

У своїх треках CHEEV передає весь діапазон емоцій, тож на концерті буде не лише лірика, а й пісні, під які хочеться танцювати. Музикант виконає пісні з першого та другого альбомів, які вже сподобалися глядачам, а також презентує новий трек.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 6 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 700 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СУКНЯ"

В Одесі відбудеться прем'єра вистави "Сукня".В Одесі відбудеться прем'єра вистави "Сукня". Фото: concert.ua

Танцювальна вистава від творців мюзиклу "Княгиня Ольга". Організатори зазначають, що ця вистава про чуттєвість та провокацію за допомогою різних історій розкриє суть людського гріха. Для глядачів "Сукня" стане нагадуванням про важливість та силу самопізнання, моралі та честі. Автор ідеї, режисер та художник-постановник Денис Рудий.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 1 250 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА"

Вистава "Конотопська відьма".Вистава "Конотопська відьма". Фото: ostro.org

В Одесі зі спектаклем за мотивами повісті Григорія Квітки-Основ'яненка виступить Національний академічний театр імені Івана Франка (Київ).

"Конотопська відьма" – вистава популярного українського режисера Івана Уривського. Організатори зазначають, що ця бурлескова комедія наповнена гумором, проте може стати стимулом до самовдосконалення.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 1 950 до 2 550 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО БАТЬКА"

Вистава "Повернення блудного батька".Вистава "Повернення блудного батька". Фото: exclusive.ua

Вистава за мотивами п'єси популярного українського ведучого та шоумена Іллі Ноябрьова, який, до речі, є і режисером спектакля.

Дія комедії розгортається у 1970-х роках у Києві. У розпал святкування ювілею самотньої жінки Тетяни, яка все життя одна плекала двох дітей, раптово з'являється колишній чоловік, який одного разу пішов за хлібом і зник на 17 років.

Несподівана поява "блудного батька" перетворює мирне життя сім'ї на низку надзвичайних подій. Історія настільки заплутана, що нагадує детектив. Навіщо досвідчений аферист вирішує возз'єднатися з сім'єю і чи наважиться він втілити свої підступні плани, коли на терезах опиняться кохання та довіра рідних дітей?

"Запальна комедія, сповнена крутими поворотами долі та максимально наближена до реальності. Тут кожен впізнає частинку себе, свого дитинства та бурхливої юності", – так у кількох словах описують виставу "Повернення блудного батька" організатори.

Спектакль складається з двох дій та виконується українською мовою.

В ролях:

  • Микола Миколайович Міщенко – Михайло Кукуюк;
  • Тетяна Григорівна – народна артистка України Ольга Сумська;
  • Батько Тетяни – народний артист України Лев Сомов;
  • Найкраща подруга – заслужена артистка України Ірина Калашнікова/заслужена артистка України Світлана Орліченко;
  • Сусід – заслужений артист України Віталій Борисюк/заслужений артист України Олексій Зубков;
  • Чоловік сестри – народний артист України Володимир Ніколаєнко;
  • Громадянин – народний артист України Володимир Коляда;
  • Сестра – Олена Завгородня;
  • Син - Стас Мельник;
  • Дочка – Поліна Нестерова.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

ГАЛА-КОНЦЕРТ VIVAT BALLET

В Оперному театрі відбудеться концерт Vivat Ballet.В Оперному театрі відбудеться концерт Vivat Ballet. Фото: culturemeter.od.ua

Гала-концерт у двох відділеннях. Протягом одного вечора на сцені покажуть найулюбленіші глядачами шедеври балетної класики та хіти сучасної хореографії.

У першому відділенні глядачі побачать:

  • "Фестиваль квітів" Хельстеда та Пауллі;
  • фрагменти з балету "Марна пересторога": "Вдова Симона", "Саботьєри", Pas de deux;
  • фрагмент з балету "Тисяча та одна ніч" Амірова.

У другому відділенні покажуть:

  • "Між рядків" Коженовський;
  • "Кармен" Бізе;
  • "Лабіринт" Віталі;
  • "Розмова" Маршаля;
  • "Мелодія" Глюка;
  • "Болеро" Равеля.

ДЕ: Оперний театр, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 640 гривень

БАЛЕТ РАДУ ПОКЛІТАРУ "ВІЙ"

Балет "Вій".Балет "Вій". Фото: concert.ua

Містична постановка за мотивами повісті Миколи Гоголя. Балет "Вій" від Раду Поклітару та Kyiv Modern Ballet Theatre – це притча про випробування людської душі, силу духу, віру та невіру. Глядачі побачать неймовірну історію про пригоди простого студента Хоми Брута. Що буває, коли сон дедалі важче відрізнити від реальності, а віра у свої можливості недостатньо сильна? Як розпізнати зло, коли воно здатне набувати вигляду прекрасного і безневинного створення? Як протистояти Вію, і хто він такий: сон чи нечиста сила? У постановці всі персонажі зберігають свої імена, проте ілюстрації знайомого сюжету не варто очікувати: авторське прочитання Раду Поклітару стане творчим переосмисленням місця дії, вчинків героїв і подій.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ"

Вистава "Маленький принц".Вистава "Маленький принц". Фото: m.kievvlast.com.ua

Нова інтерпретація відомої філософської історії в постановці Раду Поклітару. У музичному супроводі поєднаються симфонії Моцарта та українські колискові.

Глядачі побачать нестандартне прочитання знайомого сюжету, відкриють для себе багатий внутрішній світ Маленького принца, чиї подорожі змушують задуматися про прості, але надзвичайно важливі для кожної людини речі.

"Маленький принц" у постановці "Київ Модерн-балет" – це цікаві рішення хореографа та музичне оформлення, ексклюзивні костюми та декорації, використання 3D-відеомапінгу та пластику артистів.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 890 гривень

КВАРТИРНИК У ОЛЕГА ФІЛІМОНОВА

В Одесі відбудеться концерт Олега Філімонова.В Одесі відбудеться концерт Олега Філімонова. Фото: concert.ua

Великий концерт відомого українського гумориста, учасника команди КВК "Одеські джентльмени", ведучого проєктів "Джентельмен-шоу" та "Камера сміху" Олега Філімонова. У програмі вечора: живий оркестр, відео-сюрприз від пародиста Юрія Великого, чемпіони світу зі степу та тріо тенорів, випивка та закуска, пісні англійською, іспанською, французькою та одеською мовами, а також веселі історії.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "СИЛЬНІ СЛАБІ ЖІНКИ"

Вистава "Сильні слабкі жінки".Вистава "Сильні слабкі жінки". Фото: freedomhall.kiev.ua

Постановка про жінок та секрети жіночого щастя. Кожна жінка прагне бути сильною, красивою, успішною, коханою і підкорювати світ, однак рано чи пізно все ж таки настає момент, коли хочеться відчути себе слабкою і сховатися за сильним чоловічим плечем. Для таких випадків є "Школа дружин", де гуру-психолог проводить групову терапію, щоб допомогти кожній знайти другу половинку. Про те, як шукатимуть шлях до справжнього щастя сильні слабкі жінки, дізнаєтеся зі спектаклю.

В ролях:

  • Ганна Кошмал – актриса театру та кіно (серіали "Свати", "Папік-2");
  • Віра Кобзар – актриса театру та кіно (серіали "Родичі", "Папік");
  • Дарія Петрожицька – актриса театру та кіно (серіали "Свати", "Папік-2");
  • Ігор Рубашкін – заслужений артист України (Новий драматичний театр на Печерську);
  • Катерина Варченко – актриса театру та кіно;
  • Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно (серіал "СидорЕнки та СидОренки");
  • Анжеліка Гіріч – народна артистка України (Київський академічний театр на Липках).

Режисер Тетяна Губрій.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 080 гривень

КОНЦЕРТ MAMARIKA

Відео: YouTube-канал MamaRika

У рамках весняного концертного туру популярна українська pop- та r'n'b-виконавиця MamaRika виступить в Одесі. Свою творчу кар'єру співачка розпочала з участі у шоу "Фабрика зірок-3". У 2017 році вийшов її дебютний альбом "КАЧ", а трек "ХХДД" ("Ходять хлопці до дівчат") досі залишається у ротації головних радіостанцій. Одна з нових композицій MamaRika – KAVA – серед найпопулярніших на Spotify. Наразі артистка активно підтримує молоді проєкти, створюючи колаборації з YAKTAK, DOVI та KOLA.

Цього вечора співачка виконає композиції KAVA, "Сину", "Як ти там живеш", "На руках", "Щастя", "Зоря" та інші чуттєві треки.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 21 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 400 до 860 гривень

КОНЦЕРТ АРТЕМА ПИВОВАРОВА

Відео: YouTube-канал Artem Pivovarov

Популярний український виконавець Артем Пивоваров виступить із концертом в Одесі.

У концертній програмі улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Думи", "Там у тополі", "Ой на горі" та інші. Прозвучать цього вечора і пісні з авторського культурного проекту "Твої вірші, мої ноти", в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики, та "Маніфест" – пісня, яку називають сучасним гімном українців.

Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, спрямована на адресну допомогу нашим Героям у ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 950 до 4 450 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ШЕРЛОК"

Вистава "Шерлок".Вистава "Шерлок". Фото: concert.ua

Вистава за мотивами детективів Артура Конан Дойла у постановці відомого режисера Дмитра Рачковського. У ролях: Сергій Поздняков та Руслан Данильченко.

"Запрошуємо вас у світ небезпечних пригод Шерлока Холмса та його помічника доктора Ватсона! Ви дізнаєтеся, чи можливо перемогти підступного професора Моріарті та чи здатен чоловік покохати жінку, схильну до скоєння злочинів. Але певні секрети, звісно, залишаться…" – кажуть організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 25 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ LAUD

Відео: YouTube-канал LAUD

Молодий український виконавець, композитор, фіналіст вокального проєкту "Голос країни", учасник Національного відбору "Євробачення" – LAUD – презентує в Одесі свій новий альбом "Пробудження". Також цього вечора прозвучать вже знайомі романтичні композиції, зокрема "Два дні" та "Вигадав".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 25 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТРИВОГА ПО-ОДЕСЬКИ"

Вистава "Тривога по-одеськи".Вистава "Тривога по-одеськи". Фото: concert.ua

Вистава від творців легендарного спектаклю «Поїзд "Одеса-мама"».

Навіть у такий героїчний, важкий та драматичний час можна сміятися, а під час перегляду комедії "Тривога по-одеськи" у глядачів буде можливість і від душі пореготати, і поспівчувати, і поплакати. Втім, ті сльози, які навертатимуться на очі, принесуть полегшення, а не страждання.

"Тонко, але й при цьому смішно і душевно, так, щоб до сліз, по-справжньому патріотично", – так кількома словами описують виставу "Тривога по-одеськи" організатори.

У головних ролях справжні одесити – народні артисти України Олег Філімонов та Діана Мала.

Вистава виконується автентичною одеською мовою, тому всі збіги з російською мовою випадкові.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 27 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 990 гривень

КОНЦЕРТ PARFENIUK

Відео: YouTube-канал Wellboy

Молодий український виконавець Parfeniuk виступить в Одесі із концертною програмою з головних хітів. Parfeniuk – self-made артист, композиції якого швидко підкорюють стрімінгові платформи та радіостанції. Серед хітів-мільйонників треки "Провела екскурсію", "Відриваючись", "Долоні", "Мала", "Забий", "Поряд".

ДЕ: True Man Sun of Beach, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 28 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ БАБКІНА

Відео: YouTube-канал Сергій Бабкін

Сергій Бабкін виступить в Одесі з програмою з найкращих композицій та нових пісень. Упродовж минулого року музикант встиг випустити хіти "Непробивна", "Про дні", "127МА", українську версію пісні "Забери", а також перший із 2018 року повноформатний альбом "Лютій".

Сергій Бабкін постійно виступає із благодійними концертами за кордоном. За понад сотню концертів у десятках країн йому вдалося зібрати понад 400 тисяч євро на допомогу ЗСУ та постраждалим мешканцям Харківської області. Частину коштів, отриманих від концерту в Одесі, також передадуть ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 30 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 990 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах