Концерт Сергія Бабкіна та спектакль "Двоє": куди піти в Одесі наступного тижня

Пара на березі моря. || Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Найближчими будніми днями в Одесі виступить Сергій Бабкін, покажуть балетну постановку "Аліса в Країні Чудес" та спектакль "Двоє".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ СЕРГІЯ БАБКІНА


Відео: YouTube-канал Сергій Бабкін

Сергій Бабкін виступить в Одесі з програмою з найкращих композицій та нових пісень. Упродовж минулого року музикант встиг випустити хіти "Непробивна", "Про дні", "127МА", українську версію пісні "Забери", а також перший із 2018 року повноформатний альбом "Лютій".

Сергій Бабкін постійно виступає із благодійними концертами за кордоном. За понад сотню концертів у десятках країн йому вдалося зібрати понад 400 тисяч євро на допомогу ЗСУ та постраждалим мешканцям Харківської області. Частину коштів, отриманих від концерту в Одесі, також передадуть ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 30 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 990 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ВИСТАВКА "НЕПРОСТА МОЛИТВА ЗА КВІТУЧУ МАГНОЛІЮ"

Відео: YouTube-канал FJ inform

Виставка чорно-білих фотографій Олександра Населенка. Ці знімки були зроблені в період між весною 2022 року та весною 2024 року. Більшість кадрів фотограф зробив на плівкову мильницю "Олімпус", яку купив у секонд-хенді лише за сто гривень. Назва серії фото з'явилася із двох випадкових фраз, почутих автором у двох різних куточках ботанічного саду з квітучими деревами магнолії в перший Великдень після початку повномасштабного вторгнення.

Олександр Населенко – художник із Білгорода-Дністровського Одеської області. Він працює переважно з фотографією та текстом у просторі візуальної антропології, психогеографії та хонтології. За освітою Населенко журналіст. Наразі він є локальним продюсером для європейських та американських ЗМІ, висвітлюючи події, пов'язані з російським вторгненням в Україну.

ДЕ: Одеський національний художній музей, вулиця Софіївська, 5А

КОЛИ: 31 липня, 1 та 2 серпня з 12:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: дорослий квиток – 150 гривень, дитячий квиток – 75 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЕНТОНІ"

Вистава Олега Школьника, яка розповідає про проблему самотності та непотрібності людини в суспільстві.

"Самотність – річ неприємна, а примусова самотність – подвійно. Кожна людина має бути хоч комусь потрібна. Особливо, якщо ця людина талановита, розумна, має загострене почуття власної гідності і хоче бути вільною. Про це наша непроста історія", – кажуть про спектакль організатори.

ДЕ: Одеський академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 31 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

БАЛЕТ "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС"

Балетна постановка за однойменним твором Льюїса Керролла. Разом із дівчинкою Алісою глядачі вирушать у подорож фантастичним світом, але серед абсурдних подій у цій історії будуть серйозні алюзії, логічні і навіть математичні жарти, а також глибокий філософський підтекст.

Вистава з антрактом триватиме півтори години. У постановці візьмуть участь вихованці балетної студії заслуженої артистки України Світлани Антипової.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 серпня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 340 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ДВОЄ"

Мелодраматична історія за мотивами п'єси сучасного американського драматурга Вільяма Гібсона "Двоє на гойдалках". Двоє молодих людей знайшли одне одного. Питання лише одне: чи вдасться їм зберегти відносини, які хиткі, як гойдалка, чи зруйнують їх?

Вистава рекомендована для перегляду глядачам від 15 років. Режисер – Юрій Невгамонний. У ролях: Євгенія Єсьман та Владислав Костика.

ДЕ: Театр на Чайній, провулок Отонівський, 2

КОЛИ: 2 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ LONELY JOHNY & DRAGONFLY

В Одесі виступить сольний проєкт фронтмена гурту Youthex – Lonely Johny. У програмі кавер-версії хітів у стилі блюз, кантрі та рок-балад.

Також на сцену цього вечора вийде молодий акустичний кавер-гурт DragOnFly, який виконає світові рок-хіти та блюзові композиції в абсолютно новому, енергійному та автентичному звучанні.

Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 73

КОЛИ: 2 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 100 гривень (придбати квитки можна на вході)

Последние новости