Концерт хору імені Верьовки та опера "Фауст": куди піти в Одесі наступного тижня

Пара в осінньому парку. || Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Найближчими будніми днями в Одесі виконають оперу "Фауст", відбудеться концерт хору імені Верьовки та покажуть виставу "Конотопська відьма".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ОПЕРА "ФАУСТ"

Львівський Оперний театр презентує в Одесі проєкт, який поєднує камерне музикування із класичною музикою – The Sounds of Dance. Найкращі танцюристи України на чолі з прима-балериною Дарією Кірік представляють одеській публіці балет за мотивами філософської трагедії Гете. Глядачі побачать історію про каяття, кохання та одвічну боротьбу добра зі злом.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 9 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 190 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ХОРУ ІМЕНІ ВЕРЬОВКИ

Відео: YouTube-канал Veryovka

Хор Верьовки, який завоював безліч національних та міжнародних нагород, зокрема срібну медаль Всесвітньої ради світу за великий внесок у справу миру та дружби між народами, виступить в Одесі з концертною програмою "Обереги України". У програмі найкращі українські пісні.

Хор виступає в унікальному стилі, який поєднує традиційні українські мелодії із сучасними елементами. Організатори зазначають, що головною культурною місією цих музикантів є ознайомлення світу з українською народною піснею та традиційною хореографією.

Весь прибуток від концерту передадуть на потреби ЗСУ волонтерському руху "Небайдужий одесит" на тактичну медицину (турнікети САТ та аптечки IFAK).

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 10 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 450 до 650 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

Програма із класичних творів українських та європейських композиторів. На сцену вийде лауреатка міжнародних конкурсів Вероніка Струк. Концерт триватиме дві години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 10 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА"

Відео: YouTube-канал "Український сучасний театр"

Творчий колектив Modern Theatre запрошує на виставу в жанрі містичної фантасмагорії за однойменною повісті Григорія Квітки-Основ'яненка. Режисер вистави Дмитро Рачковський.

Організатори відзначають, що ця вистава поєднує в собі сміливий режисерський підхід, захоплюючий сюжет, ефектні декорації та колоритні образи героїв. Це казка для дорослих із жорстоким фіналом.

Запрошуючи на спектакль колектив Modern Theatre зазначає: "Відьми – норовливий народ: роблять не так, як їх просять, а так, як їм заманеться".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 12 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ХХ СІМЕЙНА ХРОНІКА"

Вистава за мотивами п'єси Ельжбети Хованець. У генетиці ХХ – це хромосомне позначення жіночої статі, а слово "хроніка" має щонайменше подвійне значення: документ та медичний термін (хронічне захворювання).

П'єса розкриває історію життя та взаємин чотирьох поколінь жінок однієї родини: прабабусі, бабусі, матері та дочки. Дія відбувається у Кракові (Польща) та охоплює період з 1939 по 2000 рік.

"Драматичне і смішне оповідання про любов і ненависть, про взаємне тяжіння і відштовхування, про небажання повторювати досвід і долю батьків і про неможливість не повторити цей досвід, цю долю. Розповідь про те, як складно зрозуміти близьку людину і пробачити. Занурення в сімейні хроніки кожного з нас, у дитячі спогади (щасливі і не дуже), у смішні та незручні ситуації, що так глибоко застрягли в голові, що не виколупати їх звідти ніяким "позитивним мисленням", зіткнення лоб у лоб із собою справжнім – ти такий самий, як всі попередні, хто вже був у твоєму роді до тебе", – описують цю виставу організатори.

ДЕ: Театр на Чайній, вулиця Оттонівський провулок, 2

КОЛИ: 13 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ОПЕРА MESSA DA REQUIEM

Оперний твір, який Джузеппе Верді написав 150 років тому, одні називають зверненням до Бога у спробі подолати крик розпачу перед смертю, інші – потужною медитацією. Як би там не було цей "Реквієм" зараз, як ніколи раніше, співзвучний із трагічною реальністю, в якій живуть українці.

На сцену цього вечора вийдуть солісти опери, хору, театру та студентського хору ОНМА імені Нежданової (хормейстери – Галина Шпак та Валерій Рекрут).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 13 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости