Концерт Hanz Zimmer Symphony та спектакль "Повія": куди піти в Одесі цього тижня

Пара на природі восени. || Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Найближчими будніми днями в Одесі відбудеться концерт Hanz Zimmer Symphony, покажуть виставу "Повія" та відкриють новий концертний сезон у філармонії.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цього тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ВІЙ"

Вистава за мотивами знаменитої повісті Миколи Гоголя. Організатори зазначають, що цей спектакль здивує глядачів масштабними костюмованими сценами, неймовірними трюками та спецефектами, піснями та танцями. Містика в цій історії поєднується з веселощами та замальовками на тему козачого побуту. Хомі Бруту треба провести біля труни відьми три ночі... Фінал цієї історії буде непередбачуваним.

У 2005 році ця постановка перемогла у номінації "Найкраща вистава року" в конкурсі, проведеному редакцією журналу "Афіша Одеси".

Діти віком до трьох років можуть потрапити на виставу безкоштовно, проте без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на виставу допускають неповнолітніх не молодше 16 років.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ HANS ZIMMER SYMPHONY

Нове симфонічне шоу саундтреків у виконанні оркестру BIGSHOW ORCHESTRA під керівництвом диригента Романа Мачишина за участю рок-бенду, хору та найкращих солістів.

Саунтреки Ганса Циммера звучать у таких кіношедеврах як: "Інтерстеллар", "Шерлок", "Темний лицар", "Гладіатор", "Початок", "Дюна", "Король Лев", "Пірати Карибського моря", "Код Да Вінчі", "Перл Харбор", "Мадагаскар" та інших.

BIGSHOW ORCHESTRA – оркестр, який поєднує професійне академічне виконання з візуальним супроводом та візуальними шоу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 340 до 1 390 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "КОЛИШНІ"

Мелодрама за мотивами п'єси Володимира Голосняка. За словами організаторів, це складна і водночас зрозуміла та близька багатьом історія про кохання на все життя, війну, смерть, трагедію однієї людини та всієї країни, думки про щастя, вплив стереотипів та рецепт зцілення душі.

Дітей віком до шести років на вечірні спектаклі не допускають. Виставу рекомендують до перегляду глядачам від десяти років. Спектакль триває годину та п'ять хвилин.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ПОВІЯ"

Драматична постановка Дмитра Рачковського за мотивами однойменного роману Панаса Мирного. "Повія" – один із найкращих соціально-психологічних романів української літератури ХІХ століття. До образу жінки-страдниці зверталися багато письменників, проте образ Христі – один із найтрагічніших. Це історія про душевні муки, зіткнення моралі міста та села, боротьбу за існування. Вистава рекомендована для перегляду глядачам від 16 років.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "МАТУСЯ НА МІЛЬЙОН"

Весела комедія про квартирне питання. Мільйонний спадок, мабуть, хотів би отримати кожен. Герої вистави з нетерпінням чекають на подарунок – мамину квартиру, проте мама залишати цей світ не поспішає, а на нерухомість претендують ще й далекі родичі. У результаті починається справжній квест із шантажем, обманом і навіть ритуалами. Хто стане переможцем цієї гонки і які скелети чи плюшеві зайці ховаються в маминій шафі – дізнаєтесь зі спектаклю. У ролях: Надія Машукова, Ганна Моргунова, Валентин Сальніков, Наталія Завгородня та Олексій Агопян.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77

КОЛИ: 19 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ВІДКРИТТЯ НОВОГО КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ У ФІЛАРМОНІЇ

Одеська обласна філармонія запрошує на відкриття сезону концертів 2024–2025 років. У програмі симфонічна музика, зокрема прем'єри. Для глядачів цього вечора прозвучать:

Диригент – художній керівник та головний диригент, народний артист України Хобарт Ерл.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Последние новости