Вечір кінохітів та стендап Богдана Боярина: куди піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними

Осінь в парку Перемоги. || Фото ілюстративне: facebook.com/igor.belov.7587

Найближчими днями в Одесі відбудеться вечір піанотерапії, виступить стендап-комік Богдан Боярин та покажуть виставу "У неділю рано зілля копала".

Vgorode дізнався, куди можна піти в нашому місті в п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "МУЗИЧНІ ХІТИ СВІТОВОГО КІНО"

Артисти опери та балети разом з оркестром виконають саундтреки з таких кіношедеврів як "Гаррі Поттер", "Пірати Карибського моря", "Зоряні війни", "Індіана Джонс", "Месники". Цього вечора пролунають різноманітні твори: від стильної і навіть трохи грізної музики Джона Баррі (тема Джеймса Бонда) до легкої лірики із фільму "Форест Гамп" (музика Алана Сільвестрі).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 4 жовтня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 630 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ДВІ СМУЖКИ АБО ПОДВІЙНА СУЦІЛЬНА ЛЮБОВІ"

Комедія театру "Чорний квадрат" про стосунки та вагітність. Рано чи пізно, очікувано чи ні, але в житті практично кожної пари з'являються дві смужки. Для одних – це символ двох життів, що йдуть паралельно, для інших – перекреслені відносини. Як би там не було, ця подія поділяє життя на до і після...

Організатори зазначають, що в цій виставі повною мірою присутні відвертість, інтимність та еротизм, а гумор проходить через усі історії спектаклю червоною лінією. Під час перегляду вистави у глядачів буде привід і посміятися, і розчулитися.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "СТОЛИК НА ТРЬОХ"

Вистава за мотивами п'єси ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Дія цієї ексцентричної комедії розвивається протягом одного вечора. Подружня пара після запевнень психолога в тому, що в них все дуже добре, приходить до ресторану, щоб відзначити десять років сімейного життя. Спонсором вечері є медичний центр. Усе починається чудово, але є один нюанс: столик чомусь накрили для трьох людей. Зайвий столовий прилад повністю змінює романтичну обстановку вечора, оскільки через нього виникають комедійні, драматичні ситуації. Як би там не було ця ситуація – найкраща перевірка відносин на міцність.

Режисер-постановник Олексій Агопян. У ролях: Олексій Агопян, Тетяна Іванова, Ігор Малахов.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

ПІАНОТЕРАПІЯ. ТВОРЧИЙ ВЕЧІР ІГОРЯ ЯНЧУКА

Відео: YouTube-канал Ribas Hotels

Музикант, який зазвичай грає на світанку на плитах Ланжерона, виконає найкращі неокласичні композиції та авторські твори. Захід призначений для глядачів від семи років. Військовослужбовцям та дітям надають 50% знижку. Наприкінці концерту буде автограф-сесія.

ДЕ: Ribas Duke, провулок Чайковського, 10

КОЛИ: 4 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ КАМЕРНОГО ОРКЕСТРУ ТА АНСАМБЛЮ СОЛІСТІВ "РЕНЕСАНС"

Відкриття 177 філармонічного сезону. На сцену цього вечора вийде камерний оркестр Одеської Філармонії (диригенти – заслужений артист України Ігор Шаврук та Володимир Дикий), а також лауреат міжнародних фестивалів та конкурсів – Ансамбль солістів "Ренесанс" (художня керівниця – лауреатка міжнародних конкурсів Аглая Поліхроніді). Лектор-музикознавець – Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна – прим. ред.)

КОЛИ: 5 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 200 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЗАЗДРІСТЬ"

Моновистава на тему "Заздрість та вбивство". Спектакль заснований на фрагментах роману Юрія Олеші "Заздрість", монолозі Сальєрі та п'єсі Марселя Мітуа "Акомпаніатор".

Автором та виконавцем є Юрій Невгамонний. Спектакль виконується українською мовою. Тривалість вистави – 50 хвилин.

ДЕ: Театр на Чайній, провулок Оттоновський, 2

КОЛИ: 5 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СТЕНДАП БОГДАНА БОЯРИНА

Відео: YouTube-канал Богдана Бояріна

Сольний стендап-вечір українського коміка, резидента "Бродячого стендапу" Богдана Боярина. Стиль виступів цього гумориста поєднує гостроту жартів на різноманітні теми, спостереження за життям та іронію. Протягом вечора комік жартуватиме про стосунки, секс, себе та своє оточення. Про політику не йтиметься.

Богдан неодноразово виступав на спільних концертах з іншими гумористами: Аллою Волковою, Антоном Тимошенком, Василем Байдаком. Тепер же він вирушає в сольний тур.

ДЕ: Odesa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 5 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "У НЕДІЛЮ РАНО ЗІЛЛЯ КОПАЛА"

Сучасна сценічна інтерпретація однойменної повісті Ольги Кобилянської. Це історія про любовні трикутники з різницею у 20 років, про те, як людські долі розриваються через спонтанні, а іноді й цілеспрямовані вчинки, продиктовані жорстокими правилами, моральними нормами та відданою любов'ю.

Циганку Мавру, яка "згрішила", полюбивши пана та народивши від нього дитину, вигнали з табору, а її сина підкинули бездітними багатіям. Через роки цьому герою також належить зробити непростий вибір між дружбою з лагідною Настею і пристрастю до гордовитої Тані.

Вистава "У неділю рано зілля копала" – це пристрасна драма з романтично-пригодницьким сюжетом, давніми віруваннями, трагічним фаталізмом та автентичними піснями, яка змусить глядачів задуматися над тим, на що вони готові заради кохання.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 жовтня о 16:00

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: від 80 до 350 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Раніше Vgorode розповідав про яскраві заходи, які відбудуться в Одесі протягом жовтня. Вже цього місяця в нашому місті виступлять Тіна Кароль, Jerry Heil та Freedom Jazz, покажуть вистави "Історії кохання для дорослих" та "Зіркові пристрасті" – і це далеко не все...

Последние новости