Vernissage в Пасажі та акція "Не мовчи! Полон вбиває!": куди піти в Одесі цими вихідними безкоштовно

Vernissage в Пасажі 10 серпня. || Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Для того, щоб із користю та цікаво провести час, необов'язково витрачати гроші, адже в Одесі постійно проходять безкоштовні івенти.

Vgorode дізнався, які заходи можна відвідати в нашому місті в цими суботи та неділі абсолютно безоплатно.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

VERNISSAGE В ПАСАЖІ

Протягом двох днів на відвідувачів Пасажу чекають маркет українських брендів, фудкорт, жива музика, вечірка з DJ-сетом та численні інтерактиви.

У суботу на Vernissage звучатимуть хіти R'n'b, а в неділю гості Пасажу зможуть потанцювати під Afro/Indy House.

ДЕ: Пасаж, вулиця Преображенська,

КОЛИ: 12 та 13 жовтня з 12:00 до 22:00

КОНТАКТИ: Instagram

ЗАХОДИ В ГОНЧАРЕНКО-ЦЕНТРІ

У суботу, 12 жовтня, з 15:30 до 16:30 відбудеться чергове заняття розмовного клубу. Тетяна Мозгова розповість про українські книжкові новинки. Приєднатися до зустрічі можуть усі, хто хоче більше дізнатися про українську культуру.

У неділю, 13 жовтня, з 12:00 до 13:00 та з 13:00 до 14:00 проходитимуть уроки англійської для дорослих, а з 14:30 до 16:00 – майстер-клас з нейрографіки для дітей віком від 13 років та дорослих.

Для участі потрібно зареєструватися за номером +38 067 27 61 832.

ДЕ: Гончаренко Центр Одеса – Дерев'янко, вулиця Святослава Ріхтера, 2В, ріг площі Дерев'янка, ЖК "Чайка", вхід із торця будівлі з боку двору

КОЛИ: 12 та 13 жовтня

КОНТАКТИ: Facebook

МИРНА АКЦІЯ "НЕ МОВЧИ! ПОЛОН ВБИВАЄ!"

Акція-нагадування про українських військовослужбовців, які досі перебувають у російському полоні. Важливо прийти та підтримати пікет, адже йдеться про звільнення тих, хто ризикував своїм життям, для того, щоб захистити Україну та кожного з нас.

ДЕ: вулиця Дерибасівська, навпроти Міськсаду

КОЛИ: 13 жовтня о 16:00

КОНТАКТИ: Instagram

ДИТЯЧІ ЗАХОДИ В ТОЧЦІ "СПІЛЬНО"

"Спільно" щодня проводить різноманітні заходи для дітей, тож варто стежити за анонсами івентів у соцмережах. Наприклад у суботу, 12 жовтня, маленькі відвідувачі будуть робити об'ємну аплікацію "Грибочки", ліпити з повітряного пластиліну, виготовляти 3D-аплікації, малювати, збирати лего-конструкції, грати в настільні ігри та активно проводити час.

Під час повітряної тривоги точка не працює.

ДЕ: Привокзальна площа, 2 (Приміщення Центрального залізничного вокзалу, зал підвищеного комфорту)

КОЛИ: 12 та 13 жовтня з 09:00 до 21:00

КОНТАКТИ: Telegram

МОНОВИСТАВА "ІСТОРІЯ ОДНОГО КОХАННЯ"

Літературний вечір про одну любовну історію. У програмі: сюжет на тему кохання, авторські вірші, пісні та композиції на фортепіано, моновистава у віршах про дівчину, якій не пощастило в коханні.

Захід безкоштовний, але добровільні пожертвування вітаються. Щоб відвідати моновиставу, потрібно попередньо зареєструватися, написавши в Direct.

ДЕ: Одеська обласна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 12 жовтня о 15:30

КОНТАКТИ: Facebook

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРКИ ВІРШІВ

У рамках жовтневої зустрічі літературної студії "Зелена лампа" відбудеться презентація нової книги віршів одеського поета Владислава Кітика "Слід на воді", в якій знайшли відображення події двох останніх років. Автор ділиться своїм індивідуальним сприйняттям реальності, яке не залежить від стереотипів.

"У віршах він прагне ясності та точності викладу, які властиві метафоричному реалізму. У самовираженні йому близька традиція філософської лірики, орієнтованої на класичні зразки поезії", – говорять про творчість Владислава Кітика організатори.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 12 жовтня о 16:00

КОНТАКТИ: Facebook

Раніше Vgorode розповідав про платні заходи, які відбудуться в Одесі 12 та 13 жовтня. Зокрема, протягом цих двох днів у нашому місті виступить NK, покажуть виставу про Гаррі Поттера та відбудеться шоу від Школи наукових чудес.

А більше яскравих заходів, які відбудуться в Одесі протягом жовтня, Vgorode зібрав в огляді.

Последние новости