Концерт Сергія Бабкіна та "Історії кохання": куди піти в Одесі на День закоханих

Концерт Сергія Бабкіна та "Історії кохання": куди піти в Одесі на День закоханих. || Фото ілюстративне: envato.com

До Дня святого Валентина залишаються лічені дні, тому настав час заздалегідь спланувати, як провести цей день максимально яскраво і цікаво. Закоханим варто не втрачати нагоди порадувати свою другу половинку, ну а ті, хто поки не зустріли своє кохання, можуть просто захоплююче провести час на святковому концерті або в театрі.

Vgorode дізнався, які романтичні заходи відбудуться в Одесі 12–15 лютого.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Відео: YouTube-канал ArtHub Odessa

Для глядачів виступить духовий оркестр Municipal Concert Band під керівництвом диригентів Максиміліана Джаннетті та Володимира Гітіна. На глядачів чекають виступи музикантів у різних складах: від квартету до оркестру. У програмі музичні твори, які раніше не виконувались в Одесі, відомі оркестрові твори від Шуберта до Гільді, а також віртуозні виступи солістів оркестру: Світлани Кочанас, Олесі Домущі, Сергія Пасенюка та Валерія Казакова. Частину зібраних коштів направлять на допомогу ЗСУ та на заходи щодо підтримки будівлі Кирхи.

ДЕ: Кафедральний собор святого Павла, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 12 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень, для переселенців та пенсіонерів – 100 гривень

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР "ДИВНА ПТАШКА ЛЮБОВ"

Творчий вечір Людмили Шарги за участю провідних солістів та музикантів клезмер-бенду "Мамині Діти" Олексія Семенищева та Валерія Черниса. Йтиметься про кохання. "Говорити про кохання необхідно. Прозою і віршами, музикою і танцем, живописом і скульптурою — все одно. Особливо під час війни", – зазначають організатори.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 12 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно, проте благодійний внесок вітається

"ІСТОРІЇ КОХАННЯ"

Симфонічний оркестр під керівництвом Олесі Пістової виконає найкращі світові композиції до Дня всіх закоханих. Зокрема, упродовж вечора пролунають хіти Lara Fabian, Whitney Houston та Океану Ельзи.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 13 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 420 гривень

КВАРТИРНИК СЕРГІЯ БАБКІНА

Відео: YouTube-канал Сергій Бабкін

У рамках туру містами України Сергій Бабкін виступить з концертом в Одесі. Захід відбудеться у форматі квартирника – саме з таких невеликих затишних концертів колись розпочинався творчий шлях Сергія Бабкіна. Сьогодні такі теплі дружні зустрічі потрібні і самому артисту, і його шанувальникам, адже в такий непростий для українців час є що обговорити. У програмі виступу і вже знайомі хіти, і роботи, написані під час війни, зокрема композиції з міні-альбому "Далі ми самі" та нова версія пісні "Я солдат".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 190 гривень

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА У ХУДОЖНЬОМУ МУЗЕЇ

Закоханим пропонують прогулятися із ліхтариками нічним музеєм. Під час прогулянки екскурсоводи розкриють таємниці музейних колекцій, а також розкажуть про кохання у всіх його проявах. Дізнатися додаткову інформацію можна за телефоном: +38 048 73 73 870.

ДЕ: Одеський художній музей, вулиця Софіївська, 5А

КОЛИ: 14 лютого о 18:00, 18:20, 18:40, 19:00, 19:20 та 19:40

ВАРТІСТЬ: 390 гривень

ВЕЛИКА ОДЕСЬКА БІБЛІОНІЧ

На честь Міжнародного дня дарування книг та Дня всіх закоханих в Одесі відбудеться велика бібліоніч.

У програмі заходу:

Окрім вищепереліченого, відвідувачі зможуть скуштувати смаколики від господині літературного кав'ярні "Книга + Кава = Гарна пара" та зробити селфі у креативних фотозонах "Через книгу – до миру та злагоди" та "Селфі-сходи".

Усі виручені кошти перерахують на підтримку ЗСУ. У разі повітряної тривоги бібліотекарі допоможуть відвідувачам дістатися до укриття, розташованого у внутрішньому дворику бібліотеки.

ДЕ: Одеська національна наукова бібліотека, вулиця Пастера, 13

КОЛИ: 14 лютого з 15:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок

ВИСТАВА "БУДЬТЕ ВИ ЩАСЛИВІ!"

Історія кохання із суто одеським колоритом. Любовні пристрасті розгортатимуться в до болю знайомих кожному одеситу місцях: на Дерибасівській та Привозі. Втім, окрім кохання, в одеських історіях є місце і для рибних котлеток, і для карного розшуку, і для ідиша, на якому минулого століття розмовляв кожен третій мешканець Одеси.

ДЕ: Одеський театр юного глядача імені Олеші, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 14 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ VALENTINE'S DAY

Відео: YouTube-канал misset

Романтичний вечір у More Music Club. У програмі виступи гуртів Misset та Daniel Dog, а завершать вечір хіти Мусташ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 14 лютого о 18:30

ВАРТІСТЬ: 70 гривень за одну людину, 100 гривень – за двох

VANENTINE'S DAY SPECIAL DINNER

Ресторан Greenwich приготував романтичний вечір для всіх закоханих. На відвідувачів чекають жива музика з найкращими хітами про кохання, тематична атмосфера з декором та особливий десерт від шефа. Забронювати столик можна за телефоном +38 068 75 02 053 або за посиланням.

ДЕ: ресторан Greenwich, Фонтанська дорога, 11

КОЛИ: 14 лютого з 18:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте при бронюванні

КОНЦЕРТ ГРУПИ KAZKA

Відео: YouTube-канал KAZKA

На честь Дня закоханих гурт KAZKA приготував для одеситів святкову програму з піснями, спілкуванням, якісною музикою та професійним вокалом. У програмі концерту пісні про кохання, проте не обійдеться і без творів про війну та віру в нашу Перемогу. Музиканти хочуть не просто привітати закоханих, а й допомогти ЗСУ, тож половину зібраних коштів спрямують на потреби української армії.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 15 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 1 800 гривень

Раніше Vgorode розповідав про заклади, які відкрилися в Одесі в листопаді та грудні 2022 року, а також у січні поточного року.

Последние новости