Коли Одеська область повернеться до стабілізаційних відключень та яка ситуація зі світлом сьогодні

Коли Одеська область повернеться до стабілізаційних відключень та яка ситуація зі світлом сьогодні. || Фото: Віталій Носач/РБК-Україна

У суботу, 28 січня, в Одесі діють екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки не діють. Електротранспорт сьогодні також курсувати не буде. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

У ДТЕК зазначили, що в результаті останньої ракетної атаки, яку окупанти влаштували 26 січня, енергетична інфраструктура Одеської області зазнала значних пошкоджень, тому роботи з відновлення продовжуватимуться щонайменше до кінця січня. До завершення цих робіт Одеська область не зможе повернутись до стабілізаційних графіків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Енергетики повідомили, що роблять все можливе для якнайшвидшої ліквідації наслідків ворожої атаки і докладають максимум зусиль, щоб давати світло мешканцям Одеси і прилеглих населених пунктів хоча б по кілька годин на добу. Менш складна ситуація з електропостачанням в Ізмаїльському, Болградському, Білгород-Дністровському, Роздільнянському, Березівському та Подільському районах, тому там вдається вмикати світло приблизно на чотири години на добу.

"ДТЕК Одеські електромережі" готує новий графік з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів. Він дозволить споживачам в Одеській області орієнтуватися, коли в їхніх будинках стабільно буде електроенергія і коли її точно не буде. Графік опублікують на офіційних ресурсах компанії щойно завершаться роботи з відновлення енергооб’єктів і вдасться стабілізувати ситуацію.

Нагадаємо, у четвер, 26 січня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одеському регіону з неба та моря. Внаслідок ворожої атаки зазнали пошкоджень два об'єкти критичної енергетичної інфраструктури в Одеській області. Ще чотири ракети вдалося збити над нашим регіоном силам ППО.

Последние новости