Окупанти намагалися ще раз атакувати Одеську область

Окупанти намагалися ще раз атакувати Одеську область.

Окупанти намагалися ще раз атакувати Одеську область. Фото: slovoidilo.ua

Події
26 сiчня 2023 14:52

У четвер, 26 січня, над Одеською область збили ще одну російську ракету, яка намагалася атакувати наш регіон. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Так, нам знову допомогли підрозділи протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ворог ще раз намагався здійснити ракетний удар по нашій області. Під час чергової ворожої атаки нашими підрозділами протиповітряної оборони було збито ще одну крилату ракету, випущену з літака", - розповів голова Одеської ОДА Максим Марченко.

Оновлено:

Згідно з офіційним повідомленням ОК "Південь", ворог продовжує атакувати південь України. З напрямку Чорного моря, з літака Су-35, по Одеській області ворог направив Х-59. Сили протиповітряної оборони збили керовану авіаційну ракету над морем.

Нагадаємо, що раніше над Одеською областю вже збили три російські ракети типу "калібр". Однак і потрапили у два об'єкти інфраструктури нашого регіону. На щастя, внаслідок удару постраждалих в області немає. Загалом наші ППО збили 47 ракет із 55-ти, з них 26 ракет у нашому регіоні: три над Одеською областю, 13 над Миколаївською областю, сім над Херсонською областю та три над Вінницькою областю.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах