Отримай відповідь: у який день в Одесі та в області не відключатимуть світло (оновлено)

Отримай відповідь: якого дня в Одесі та в області не відключатимуть світло. ||. Фото: Anderson Cavalera/pexels.com

У п'ятницю, 12 червня, в Одесі та Одеській області не відключатимуть світло цілий лінь. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

Так, з 9 по 24 липня у всіх областях країни буде змінено графіки відключень. Кожна область в один із днів протягом двох тижнів не матиме обмежень. В інші дні відключення відбуватимуться згідно з графіками.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як уточнив компанії, це необхідно для вимірювання фактичного споживання в кожній області. Такі виміри проводяться щорічно – взимку та влітку.

Нагадаємо, що останніми днями ситуація з відключенням світла стала критичною – в регіонах електроенергію вимикають вже по три рази на день по чотири години. В Укренерго розповіли про причини дефіциту електроенергії і коли очікувати на покращення ситуації. Як розповів голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, зараз одночасно збіглися чотири фактори, які суттєво впливають на ситуацію в енергосистемі. Докладніше про них можна прочитати за посиланням.

Оновлено:

На Одещині не буде доби без відключень світла, "Укренерго" скасовує заплановані на 12 липня виміри фактичного рівня споживання світла.

Через спеку та зростання споживання необхідно продовжити застосування графіків.

Последние новости