У понеділок в Одеській області обмежать електроспоживання: як відключатимуть світло (оновлено)

Чоловік запалює свічку. || Фото ілюстративне: finance.ua

У понеділок, 22 липня, обленерго по всій території України, зокрема й в Одеській області, застосовуватимуть графіки погодинних відключень із 00:00 до 24:00. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

З 01:00 до 05:00 діятиме одна черга відключень, з 18:00 до 23:00 – три черги, а в інші години доби – дві черги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обмеження введуть для промислових та побутових споживачів. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є у чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

ОНОВЛЕНО О 18:00: У пресслужбі ДТЕК повідомили, що в Одеській області в період із 18:00 до 23:00 в понеділок, 22 липня, є висока ймовірність застосування світло-сірих зон відключень у графіках. Такі ж обмеження можливі в Києві, Київській, Донецькій і Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, фахівці Державної інспекції енергетичного нагляду під час перевірки ДТЕК "Одеські електромережі" виявили численні порушення. Компанія нерівномірно розподіляє обсяги електроенергії між споживачами. До того ж не всі споживачі, які не належать до критичної інфраструктури, залучені до графіків погодинних відключень.

Последние новости