На Одещині перевірили ДТЕК "Одеські електромережі" та знайшли порушення

На Одещині перевірили ДТЕК "Одеські електромережі" та знайшли порушення.

На Одещині перевірили ДТЕК "Одеські електромережі" та знайшли порушення. Фото ілюстративне: dtek-dnem.com.ua

Комуналка
19 липня 13:35

На Одещині перевірили ДТЕК "Одеські електромережі" та виявили порушення у розподілі електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі Державної інспекції енергетичного нагляду України.

Так, спеціалісти держенергонагляду виявили численні порушення. Компанія не забезпечує максимально можливого рівномірного розподілу обсягів електроенергії між споживачами регіону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Держенергонагляд проводить перевірки застосування графіків погодинних відключень (ДПО) операторами системи розподілу (обленерго) та справедливого розподілу електроенергії в областях. Ці перевірки вже відбулися в Одеській, Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській областях.

Як виявилося, не всі споживачі, які не належать до критичної інфраструктури, залучені до графіків погодинних відключень. Деякі споживачі продовжують отримувати електроенергію без перерв, тоді як інші стикаються з частими вимкненнями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах