Жителі Одещини вирішили вказати окупантам конкретний маршрут

Жителі Одещини вирішили вказати окупантам конкретний маршрут. || Фото: facebook.com/dmytro.rybalka

Жителі Одеської області вирішили не дезорієнтувати ворога, а вказати йому шлях, яким слід спрямовувати війська. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на начальника Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитра Рибалку.

Так, за словами голови регіональної Служби автомобільних доріг, наше дивовижне суспільство об'єдналося заради однієї мети – звільнити свої землі від "кремлівського божевільного маніяка та його затуманених орків".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Задля здійснення цієї місії українці навчилися комунікувати та діяти згуртовано. Одні знімають з доріг вказівні таблички, інші чистять картоплю, щоб годувати захисників гарячою свіжою їжею, а треті готують коктейлі Молотова.

Також у всіх містах України громадяни розміщують на різних носіях фразу, яка на віки закріпилася в нашій свідомості і фактично стала крилатим висловом: "Російський військовий корабель, йди на х*й!"

Зазначимо, що фразою "Російський військовий корабель, іди н*й!" прикордонники на острові Зміїний відреагували на вимоги російських окупантів здатися. Раніше напис із цією цитатою з'явився в Одесі на 16-й станції Фонтану.

Последние новости