Віялові відключення в Одесі можуть тривати до весни, ночами може пропадати світло

Віялові відключення в Одесі можуть тривати до весни, ночами може пропадати світло. || Фото: pexels.com

Можливо, що одеситам доведеться жити до весни за графіками відключення світла. Про це повідомив директор ДТЕКу Дмитро Григор'єв.

Більше того, віялові відключення у регіоні можуть стати цілодобовими. Поки що ж, відключення плануються не більше ніж на чотири години двічі на день.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що нові графіки стабілізаційних відключень електроенергії в Одесі та області почнуть діяти з наступного тижня.

За словами Григор'єва, графік потребує змін, він не зовсім зручний і не ідеальний. ДТЕК має відкритий діалог з Одеською військовою адміністрацією та Укренерго про те, щоб електрика була у споживачів у максимально можливому обсязі, і щоб відключення були зрозумілі кожному клієнту.

Також він уточнив, що крім стабілізаційних є й аварійні відключення, спричинені, зокрема, ударами ворога. Через це світло може пропадати більш ніж на чотири години. Крім того, ДТЕК не припиняє планово готується до зими, що також спричиняє тимчасові відключення світла.

Зазначимо, що операторів ДПЕК зараз вкрай перевантажено, за добу було близько 30 тисяч телефонних дзвінків і майже 800 тисяч повідомлень.

Последние новости