Співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента

Співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента. || Скриншот відео

Сьогодні, 24 лютого, трьох співробітників Одеського університету внутрішніх справ звільнили за знущання зі студента. Про це повідомили у пресслужбі навчального закладу.

Так, в одному з одеських пабліків опублікували ролик, на якому курсант, який знаходиться на території Одеського державного університету внутрішніх справ, виконує присідання. За виконанням вправи стежать троє людей у формі, причому один із них знімає курсанта на телефон.

Відео: Телеграм-канал Одеса INFO

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, співробітники відомчого вишу перевищили службові повноваження. Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ ухвалив рішення про невідкладне звільнення фігурантів, а також призначив службове розслідування всіх обставин події. Наразі внутрішня безпека Національної поліції перевіряє правомірність дій співробітників університету. Усі зібрані матеріали передадуть до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, на новорічні і різдвяні свята безпеку та охорону громадського порядку на території міста Одеси та області забезпечували майже три тисячі правоохоронців, зокрема й курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

Також Vgorode повідомляв про те, в яких вузах Одеси є укриття.

Последние новости