На новорічні свята на Одещині чергуватимуть близько 3000 правоохоронців

На новорічні свята на Одещині чергуватимуть близько 3000 правоохоронців.

На новорічні свята на Одещині чергуватимуть близько 3000 правоохоронців. Фото: od.npu.gov.ua

Події
29 грудня 2022 13:37

На Одещині під час новорічних та різдвяних свят на охорону громадського порядку задіяно майже 3000 правоохоронців. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Одеської області.

Так, забезпечуватимуть безпеку та охорону громадського порядку на території міста Одеси та області будуть поліцейські, військовослужбовці ВМС ЗСУ та НГУ, військової служби правопорядку та районних центрів комплектування та соціальної підтримки, члени добровольчих формувань територіальних громад, громадських формувань з охорони правопорядку, недержавні курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Піші та автопатрулі контролюватимуть дотримання вимог військового стану, а також стежитимуть за правопорядком. Зокрема, дотримання комендантської години, а також стежити за реалізацією алкогольних напоїв, продажем та використанням піротехнічних засобів.

Особливу увагу патрулі приділятимуть безпеці у місцях масового перебування людей - торгових закладах, ринках, ярмарках та інших місцях, де зазвичай відбувається суєта, якою користуються зловмисники. Також посилять контроль за дорожньою обстановкою, щоб вчасно ловити п'яних водіїв.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах