В Одесі вшанували пам'ять загиблих бійців 126 бригади ТРО

В Одесі вшанували пам'ять загиблих бійців 126-ї бригади ТРО. || Фото Марії Чекарьової/Vgorode

26 лютого в Одесі на Соборній площі вшанували пам'ять загиблих бійців 126-ї окремої бригади ТРО, які віддали своє життя у боротьбі за вільну Україну. Про це повідомляє кореспондент Vgorode.

На згадку про відважних воїнів люди запалили лампадки та принесли квіти з чорними стрічками. Також на площі встановили інформаційні стенди із біографіями та фотографіями захисників України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Інформаційні куби, присвячені загиблим бійцям, стоятимуть на Соборній площі до 18:00 26 лютого.

Фото Марії Чекарьової/Vgorode

Нагадаємо, 24 лютого, у річницю початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, в Одесі вшанували пам'ять загиблих захисників. Також відбувся молебень, під час якого одесити молилися за полеглих героїв, за живих захисників та за Перемогу над ворогом, а у Кафедральному Соборі Різдва Христового Православної Церкви України на вулиці Пастера відслужили панахиду за жертвами російської агресії.

Також ми повідомляли про те, що 24 лютого в селі Домниця Куяльницької сільської ради попрощалися з 33-річним військовослужбовцем Миколою Фоміним, який воював на сході України з 2014 року, брав участь у боях під Іловайськом і на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов захищати рідну землю у лавах ЗСУ.

Последние новости