Річниця вторгнення: в Одесі вшанували пам'ять загиблих захисників України

Річниця вторгнення: в Одесі вшанували пам'ять загиблих захисників України.

Річниця вторгнення: в Одесі вшанували пам'ять загиблих захисників України. Фото: omr.gov.ua

Події
24 лютого 2023 15:13

У п'ятницю, 24 лютого, на річницю початку повномасштабного вторгнення російських окупантів до України, в Одесі вшанували пам'ять загиблих захисників. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Так, сьогодні заступник Одеського міського голови Дмитро Жеман разом із працівниками Департаменту міського господарства вшанували пам'ять воїнів, які поклали своє життя за незалежність країни та свободу народу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також відбувся молебень, під час якого одесити молилися за полеглих героїв, за живих захисників та за Перемогу над ворогом. Панахиду за жертвами російської агресії відслужили 24 лютого у Кафедральному Соборі Різдва Христового Православної Церкви на вулиці Пастера в Одесі. У богослужінні взяли участь пересічні одесити, поліцейські військовослужбовці.

Нагадаємо, що в Одесі погасили марку, освячену роковинам повномасштабної війни Росії проти України. Сьогодні "Укрпошта" ввела в обіг поштову марку "ПТН ПНГ!" На церемонію запросили військових Одеської області - Командувача Військово-Морських Сил ВСУ віце-адмірала Олексія Неїжпапу, Командувача Повітряного командування "Південь" ЗСУ генерал-майора Дмитра Карпенка та заступника командувача СУВ "Одеса" полковника Івана Войтенка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах