В Одесі випустили марки, присвячені роковинам вторгнення

В Одесі випустили марки, присвячені роковинам вторгнення.

В Одесі випустили марки, присвячені роковинам вторгнення. Фото: t.me/odeskaODA

Події
24 лютого 2023 13:31

В Одесі погасили марку, освячену роковинам повномасштабної війни Росії проти України. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Так, сьогодні "Укрпошта" ввела в обіг поштову марку "ПТН ПНГ!".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На церемонію запросили військових Одеської області - Командувача Військово-Морських Сил ВСУ віце-адмірала Олексія Неїжпапу, Командувача Повітряного командування "Південь" ЗСУ генерал-майора Дмитра Карпенка та заступника командувача СУВ "Одеса" полковника Івана Войтенка.

"Дуже символічно, що цю знакову марку ми гасимо разом із вищим командуванням, яке очолює підрозділи та з'єднання, що стоять на захисті Одеси та Одеської області на воді, у повітрі та на землі. З великою повагою ставлюся до цих людей, адже саме під їх командуванням відважні воїни - моряки, підрозділи ППО і Сухопутні війська, чинили і чинили сильний і гідний опір "російському світу", і не дали полчищам орків зайти в нашу Одеську область, до її міст і сіл, поневолити вільних одеситів. не здасть! Слава Україні!", – сказав голова Одеської ОВ Максим Марченко.

В Одесі випустили марки, присвячені роковинам вторгнення.В Одесі випустили марки, присвячені роковинам вторгнення. Фото: t.me/odeskaODA

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах