Намагалися потрапити до Молдови: на Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів

Намагалися потрапити до Молдови: на Одещині на кордоні затримали дві групи втікачів. || Фото: facebook.com/Izmpz

Уночі 7 квітня близько 03:00 прикордонники затримали на державному кордоні поблизу пункту пропуску "Виноградівка" Болградського району Одеської області, мешканців Миколаївської та Вінницької областей, які намагалися незаконно потрапити до Молдови. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Порушники пояснили прикордонникам, що прямували до сусідньої країни, щоб звідти транзитом потрапити до Європи.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще двох порушників, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, прикордонники затримали на цьому ж напрямку кілька днів тому. Рідні брати з Ренійської громади намагалися потрапити до Молдови, щоб потім дістатися США, де, за словами порушників, на них чекали родичі.

Усіх чоловіків притягли до адміністративної відповідальності за частиною другою статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону".

Нагадаємо, нещодавно прикордонники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне" громадянку Росії, яка намагалася потрапити до Одеської області з підробленими документами.

Последние новости