В Одеську область із підробленими документами намагалася потрапити росіянка

В Одеську область із підробленими документами намагалася потрапити росіянка.

В Одеську область із підробленими документами намагалася потрапити росіянка. Фото: dpsu.gov.ua

Події
07 квiтня 2023 16:48

У четвер, 7 квітня, прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску "Паланка-Маяки-Зручне" виявили громадянку Росії, яка намагалася потрапити до Одеської області з недійсним та підробленим документами. Про це розповіли у Державній прикордонній службі.

Так, під час проходження прикордонного контролю іноземка, сподіваючись на неуважність охоронців кордону, надала для перевірки свій паспорт та вид, термін дії якого минув.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дізнавшись, що вона не має законних підстав для перетину, надала інший паспорт – громадянки Вірменії, який в результаті вивчення виявився повністю підробленим. Правоохоронцям остання пояснила, що на території України у неї мешкає її чоловік і, щоб мати змогу з ним зустрітися, вирішила скористатися послугами "продажу" недійсних паспортів. Через такі вчинки подружжю зустрітися не вдасться, адже правопорушниці заборонили в'їзд на територію України на три роки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах