Блогер, який зняв відео разом із морським котиком, не вважає себе живодером (відео)

Блогер, який знявся разом із морським котиком, не вважає себе живодером. || Фото: unian.net

Блогер та суддя талант-шоу "Співають всі" Олег Машуковський та за сумісництвом фігурант скандалу в одеському готелі "Немо" розповів про те, що не вважає себе живодером. У своєму TikTok він опублікував відео із поясненням цієї ситуації.

За його словами, він він ніколи не знущався з тварин і йому неприємно читати новини про себе та подругу, яка з'явилася на відео з морським котиком в одному з номерів готелю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"У цьому готелі прийнято, що тварини дуже часто гуляють територією та за межами території. І коли ми їх зустріли, я запитав тренера, чи можна зробити фото чи відео. Він сказав — так. На той момент я не бачив нічого поганого. Мені відповів чоловік, який займається цими тваринами і завжди з ними… Я навіть не думав на той момент, що це може образити людей… Я не власник цих тварин, я довірився професіоналам, які мені сказали, що це нормально, що в них це норма… Я не живодер», — заявив Машуковський.

@mashukovskiy Більше в актуальному у мене в сторіс 😞 #mashukovsky ♬ оригінальний звук - АЛЕХ

Нагадаємо, що в мережі та суспільстві спалахує скандал навколо одеського готелю "Немо", де блогери як "реквізит" для своїх відео використовували морського котика з дельфінарію, розташованого на території комплексу. Дельфінарій стверджує, що їхні тварини – "соціальні істоти", які народилися не в дикій природі, а спілкування з людьми для них – життєва потреба.


Последние новости