На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП

На Одещині неповнолітній п'яний водій влаштував смертельну ДТП. || Фото: od.npu.gov.ua

22 квітня близько 04:00 в Ізмаїльському районі Одеської області, на автодорозі сполученням Виноградівка-Болград, поблизу села Кірнички, сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 16-річний місцевий хлопець сів за кермо легкового автомобіля батькового ВАЗ-21099 та поїхав із двома друзями кататися. Рухаючись у напрямку міста Болград, водій не впорався з керуванням та зіткнувся із запаркованим на узбіччі вантажним автомобілем DAF, за кермом якого перебував 53-річний мешканець Одеського району.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок аварії один 17-річний пасажир легковика загинув на місці, а другий, 16-річний пасажир, отримав забиття передпліччя та тазу. Неповнолітній водій ВАЗу та водій вантажівки не постраждали.

Перевірка неповнолітнього винуватця ДТП на вміст алкоголю в організмі показала, що він п'яний.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого").

У рамках провадження призначили низку експертиз. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, 21 квітня близько 16:00 на трасі Одеса – Рені в селі Зоря водій вантажівки MAN на смерть збив 81-річного чоловіка.

Последние новости