На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП: загинув пішохід

На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП: загинув пішохід.

На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП: загинув пішохід. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 квiтня 2023 09:08

21 квітня близько 16:00 на трасі Одеса – Рені у селі Зоря сталася смертельна аварія. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 42-річний водій вантажівки MAN наїхав на 81-річного місцевого жителя, коли той перетинав проїжджу частину дороги на нерегульованому пішохідному переході. Потерпілого доправили до реанімаційного відділення районної лікарні з травмами різного ступеня важкості, де він, на жаль, помер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомила виконуюча обов'язки начальника відділення №1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Тетяна Верещак, на місці ДТП працювали та встановлювали всі обставини події працівники територіального підрозділу поліції.

На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП.На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП. Фото: od.npu.gov.ua

Відомості про подію можуть внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Увечері 21 квітня група реагування патрульної поліції забезпечила реверсний рух транспортних засобів однією смугою. Водіїв закликали бути обережними і за можливості обирати альтернативний маршрут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах