Мер Одеси відмовився від апеляційної скарги на рішення про обрання йому варти із заставою (оновлено)

Мер Одеси відмовився від апеляційної скарги на рішення про обрання йому варти із заставою. || Фото: t.me/fuckcorruption

Мер Одеси Геннадій Труханов відмовився від апеляційної скарги на рішення щодо обрання йому варти із заставою. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Так, в апеляційній палаті ВАКС сьогодні, 16 травня, відбувається розгляд скарг адвоката та прокурора на рішення про обрання мера Одеси Геннадія Труханова вартових із заставою понад 13 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На початку засідання адвокат відмовився від апеляційної скарги. Труханов цю відмову підтримав. Водночас прокурор свою скаргу щодо збільшення розміру застави підтримала і зараз триває її розгляд. САП вважає, що застава у 13 мільйонів гривень не зможе запобігти встановленим судом ризикам і просить збільшити заставу до майже 51 мільйона гривень.

Нагадаємо, 4 травня ВАКС узяв Труханова під варту із правом внесення застави. Після проведеної Трухановим ночі в СІЗО заставу за нього вніс депутат його партії "Довіряй справам" Дмитро Танцура.

Оновлено:

ВАКС не підвищив Труханову розмір застави до півсотні мільйонів. Адвокат мера Одеси зазначив, що внесена застава у розмірі 13 мільйонів може забезпечити належну процесуальну поведінку.
.

Последние новости