Зеленський прокоментував ракетно-дронові удари по Одесі

Зеленський прокоментував ракетно-дронові удари по Одесі. || Фото: facebook.com/DSNSODE

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним та близьким постраждалих та загиблих внаслідок російських обстрілів Одеси та Миколаєва. Про це йдеться у його повідомленні у Facebook.

Також глава держави опублікував кадри наслідків атаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Одеса. Миколаїв. Російські терористи продовжують свої спроби зруйнувати життя нашої країни. На жаль, є поранені, є загиблі... Мої співчуття рідним і близьким! Але немає у держави-зла ракет, які були б сильнішими за нашу волю зберегти життя, підтримати один одного і перемогти", - сказав він. Крім того, президент подякував українським військовим, зокрема, захисникам неба, а також всім, хто залучений до ліквідації наслідків російського терору: рятувальникам, лікарям, місцевій владі та волонтерам. "Дякую працівникам портів, які роблять все, щоб зберегти нашу інфраструктуру! Будівельникам та ремонтним бригадам, які допомагають людям відновити нормальні умови життя!", – продовжив він.



Водночас перша перша леді України Олена Зеленська відзначила, що українські діти, засинаючи, ніколи не знають, чи буде їх будинок вранці цілим. Так вона прокоментувала чергові нічні атаки Росії на Одесу і Миколаїв у Твіттері.

"Друга поспіль важка ніч для Одеси. Через ворожий обстріл постраждали четверо людей, серед них дитина. Під атаку потрапило й середмістя Миколаєва. Щонайменше 22 поранених, є загиблий. Засинаючи, діти ніколи не знають, чи буде їхній будинок цілим уранці. Хіба так має бути?", – написала Зеленська.

Последние новости