На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну "рагулятней": він намагався втекти

На Одещині прикордонники спіймали чоловіка, який називав Україну "рагулятней": він намагався втекти. || Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

На кордоні на Одещині викрили уродженця Кривого Рогу, який називав Україну "рагулятней" і поширював російську пропаганду. Про це повідомляє пресслужба Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так прикордонники Білгород-Дністровського загону разом із СБУ виявили шанувальника "російського світу". Ця людина, яка за документами, але не за свідомістю, є громадянином України, планувала виїхати до Молдови через пункт пропуску "Старокозаче".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, 40-річний мешканець Дніпропетровщини підписано на інтернет-ресурси, які підтримують окупантів і навіть записує свої звернення, в яких поширює наративи російської пропаганди.

"Блогера" передали поліції.





Нагадаємо, що в Одесі суд ухвалив вирок блогеру Марії Лещенко, яка закликала бомбити Україну в соцмережі Тік-Ток. Наразі їй не можна працювати в органах влади десять років. Слідство визначило кваліфікацію злочину як колабораціонізм.

Последние новости