Вночі ворог атакував Одесу та область "калібрами": що відомо на даний момент (оновлено)

Вночі ворог атакував Одесу та область "калібрами": що відомо на даний момент. || Фото: t.me/Nazars_look

Ніч з 29 на 30 серпня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги та з обстрілом.

Так, Сили оборони півдня України атакували Одеську область ракетами морського базування. "Калібри" з напрямку Чорного моря рухалися на південь Одеської області. Моніторингові канали попереджали мешканців Чорноморська, Затоки, Білгород-Дністровського та самої Одеси.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Велася бойова робота. Одесити чули вибухи щонайменше чотири рази. Проте про наслідки обстрілу офіційно поки що не повідомляли.

Сирена звучала у місті з 02:50 до 05:30.

Оновлено:

Як повідомляють Повітряні сили України, знищено всіх 28 крилатих ракет і 15 із 16-ти ударних БпЛА, які цієї ночі противник атакував територію України. Всього зафіксовано 44 ворожих повітряних цілей: 28 ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55 було випущено з 11 літаків стратегічної авіації Ту-95мс з Каспію та району Енгельса. 16 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 з південного та північного напрямків (Приморсько-Ахтарськ, Курськ).

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з ППО Сил оборони України знищили всі 28 крилатих ракет та 15 ударних БПЛА типу Shahed-136/131 у межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

Над Одещиною знищили вісім російських ракет.


Последние новости