Нічна атака Одеської області: стали відомі цілі окупантів

Нічна атака Одеської області: стали відомі цілі окупантів. || Фото: od.gp.gov.ua

Останнім часом російська армія активізувала удари по Одещині з використанням ударних безпілотників. Зокрема портова інфраструктура стає мішенню №1 для окупантів. Про це " 24 Каналу " розповів речник української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Вночі на 7 вересня у небі над областю сили ППО збили 24 Shahed. Але були і влучення. Зокрема, в портову та цивільну інфраструктуру. Також сталося пошкодження ліній електропередач.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Сільгосптехніка, елеватор, адміністративна будівля – набір досить традиційний. Ворог атакує саме ці об'єкти, намагаючись бити по Дунайському кластеру", – наголосив Братчук.

За його словами, зараз Дунайський кластер відіграє важливу роль у експорті українського зерна. Саме тому, додав Братчук, ворог цілить саме туди. Росіяни намагаються знищити потужності на півдні області – в Ізмаїльському районі, які стають метою №1 для країни-агресорки.

В Офісі генпрокурора розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

"Ворог атакував об'єкти припортової та цивільної інфраструктури півдня регіону. Внаслідок атаки постраждали два водії вантажівок. Руйнування отримали елеватор та адміністративні приміщення. Також вибуховою хвилею пошкоджено низку приватних домоволодінь", – йдеться у повідомленні.

Последние новости