Прокурори розпочали розслідування чергового обстрілу Подунав'я Одеської області

Прокурори розпочали розслідування чергового обстрілу Подунав'я Одеської області. || Фото: od.gp.gov.ua

Після обстрілу Одеської області вночі 26 вересня прокурори розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина перша статті 438 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

За даними слідства, протягом ночі 26 вересня збройні сили Росії здійснили дронову атаку по Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ворог влучив у припортову та прикордонну інфраструктуру Подунав'я. В результаті атаки постраждали два водії вантажівок. Пошкоджено зерносховища, адміністративні будівлі та вантажний автотранспорт. Огляд продовжується, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень. На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин Росії.

Фото: od.gp.gov.ua

Нагадаємо, вночі над Одеською областю збили десять ударних безпілотників. На жаль, не обійшлося і без прильотів. Зокрема, постраждали складські приміщення та пункт пропуску "Орлівка". На даний момент у міжнародному пункті пропуску проводять стабілізаційні заходи. Пропускні операції призупинили. Водіям радять обирати для перетину кордону інші напрямки, наприклад автомобільний пункт пропуску "Рені". 

Последние новости